• تفاوت در ترکیب جیره گاوهای شیری

    تفاوت در ترکیب جیره گاوهای شیری

    واقعیت این است که اختلاف در محتوای مواد مغذی خوراک‌ها، مساله‌ای نیست که هر کسی آن را با تغذیه گاو شیری درگیر کند، با این حال، بسیاری از متخصصان تغذیه، اینکه چرا دو نمونه خوراک مشابه ممکن است دارای ترکیب متفاوت باشند را مورد بررسی قرار داده اند.

  • هشت نکته کلیدی برای مدیریت گله گاوهای شیری

    مدیریت گله گاو شیری

    اهمیت به مدیریت گله و توجه به نکاتی در خصوص شیردهی و زایش برای افزایش بازدهی گاوهای شیری از اهمیت بالایی برخوردار است.

  • استراتژی های جدید برای گاو نزدیک زایمان

    مراقبت گاو نزدیک زایمان

    گاوها هرچه به زمان زایمان و آغاز دوره شیردهی جدید نزدیک‌تر می‌شوند ، دچار تنش یا استرس بیشتری هستند. در خلال این دوره‌ی انتقال، بسیاری تغییرات بیولوژیکی جهت مراحل مختلف زایمان و شروع شیردهی رخ می‌دهد.

  • استفاده از مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری

    تغذیه گاو شیری

    در تغذیه گاوهای شیری آنچه اغلب مورد بحث قرار می‌گیرد محدود به مواد مغذی نظیر انرژی و پروتئین می‌شود که تاثیر مستقیمی بر تولید شیر دارند، اما به راستی ما درباره مواد معدنی چه می‌دانیم؟ آن‌ها چه هستند و چرا اهمیت دارند؟

  • نگهداری از گاوهای خشک Far-off

    نگهداری از گاوهای خشک Far-off

    نگهداری از گله گاوهای خشک (8 هفته یا دو ماه ) (دوره خشکی Far-off) به شرح زیر است.

  • مایکوتوکسین ها، ورم پستان و شیر

    مایکوتوکسین ها، ورم پستان و شیر

    در این نوشته شرح خواهیم داد که چگونه مایکوتوکسین‌ها می‌توانند وضعیت ورم پستان را وخیم‌تر کنند. همچنین ارتباط بین مایکوتوکسین‌ها و ورم پستان و اثرات آن بر روی کیفیت و میزان تولید شیر را شرح خواهیم داد.

  • تأثیر ارتفاع برداشت ساقه ذرت در تغذیه گاو شیری

    تأثیر ارتفاع برداشت ساقه ذرت در تغذیه گاو شیری

    با افزایش ارتفاع برداشت ساقه ذرت به 40- ۳۰ سانتی‌متر به‌جای ارتفاع کلاسیک ۱۰ ‌سانتی‌متر، می‌توان به علوفه‌ای با ماده خشک بیشتر و قابلیت هضم بهتر دست یافت. این راهکار نقش سودمندی در تغذیه گاوهای شیری پر تولید دارد.

  • مکمل غذایی OVM

    مکمل غذایی OVM

    مکمل DVM در گاوهای شیرده جهت افزایش عملکرد و طول عمر اقتصادی استفاده شده و در نتیجه باعث بهبود عملکرد، سلامت و تندرستی می‌گردد.

  • تغذیه و مدیریت گاو خشک

    تغذیه و مدیریت گاو خشک

    برای موفقیت در امر پرورش گاو شیری، پرورش‌دهنده بایستی بر اجرای تمامی جنبه‌های مدیریتی تسلط یابد و در این دوره برنامه‌ریزی برای تغذیه و مدیریت دام به‌نحو صحیح اهمیت دارد.

  • تغذیه گاو شیری با روش های بسیار مدرن

    تغذیه گاو شیری با روش های بسیار مدرن

    اصولا یک سیستم تغذیه برای همه گاوداران نمی‌تواند صحیح باشد بنابراین گاودار باید مشخص کند انواع غذاها که بکار می‌برد و بهترین سیستم تغذیه را که بکار می‌برد در بهترین شرایط مدیریت عملی ازنظر اقتصادی، پیاده کند.

  • آزمایش پروفایل متابولیک در گاوهای شیری

    آزمایش پروفایل متابوليک در گاوهای شیری

    آزمایش پروفایل متابولیک در گاوهای شیری برای کمک به تشخیص مشکلات تغذیه‌ای و مدیریتی به کار می‌رود.

  • مدیریت افزودنی های غذایی و مواد افزاینده تولید، در ترکیب شیر

    مدیریت افزودنی های غذایی و مواد افزاینده تولید، در ترکیب شیر

    افزودنی‌های غذایی و استفاده آگاهانه از موادی از قبیل bovine somatotropin) bst) نقش اساسی در افزایش راندمان تولید شیر و ترکیبات آن ایفا می‌کند.

  • مطالعه اثرات زئولیت و بیکربنات سدیم روی شیر تولیدی و ترکیبات آن در گاو شیرده هلشتاین

    مطالعه اثرات زئولیت و بیکربنات سدیم روی شیر تولیدی و ترکیبات آن در گاو شیرده هلشتاین

    برای مطالعه اثر استفاده از سطوح مختلف زئولیت طبیعی (کلینوپتیلولیت) و بیکربنات سدیم در تغذیه گاوهای شیرده و اثر آن بر روی تولید و ترکیب شیر، آزمایشی انجام شد.

  • مدیریت پیشگیرانه لنگش دام

    مدیریت پیشگیرانه لنگش دام

    مدیریت پیشگیرانه در گله نیاز به دانستن شیوع لنگش و گروه خاص دامی تحت تاثیر می‌باشد که با استفاده از یک سیستم نمره‌دهی لنگش تعیین می‌شود.

  • مدیریت آخور غذا در زمان استفاده از TMR

    مدیریت آخور غذا در زمان استفاده از TMR

    مدیریت آخور، درواقع، هنر آماده‌سازی، مدیریت و ارزیابی صحیح جیره‌ای است که به گاو داده می‌شود. غذای آماده شده را در مقایسه با غذایی که گاو مصرف می‌کند مدنظر قرار بدهید.

  • اثر افزودن روغن آفتابگردان بر جیره گاوهای شیری

    اثر افزودن روغن آفتابگردان بر جيره گاوهای شیری

    هدف این مطالعه بررسی تاثیرات روغن آفتابگردان سلنیوم و ویتامین "ای" بر جیره‌های غذایی گاو و تاثیر آن بر روی شیر گاو و پارامتر‌های خون افراد استفاده‌کننده بود.

  • آیا دوست دارید یک گاو فربه در گله داشته باشید!؟

    آیا دوست دارید یک گاو فربه در گله داشته باشید!؟

    چرا در مواقعی از سال تعداد گاوهای زمین‌گیر افزایش می‌یابد؟ در جواب باید گفت شل شدن رباط ها و تاندون‌های لگنی و بافت‌های احاطه‌کننده‌ی آنها سبب تسهیل زایمان و در عین‌حال سبب حساس‌تر کردن گاو به صدمات می‌شود.

  • پیش بینی ارزش غذایی جیره روزانه گاوهای شیری

    پیش بینی ارزش غذایی جیره روزانه گاوهای شیری

    فاکتورهای متعددی بر میزان هضم در گاوها تاثیرگذار هستند. عملکرد اولیه شکمبه تجزبه فیبرو سنتز پروتئین‌های میکروبی است که به همان میزانی که انرژی و پروتئین استفاده شده توسط گاو که از شکمبه تامین می‌شود مهم است.

  • اهمیت منیزیم در دام

    اهمیت منیزیم در دام

    یکی از عناصر بسیار مهم در تغذیه گاو شیری، منیزیوم و کاتیون مهم داخل سلولی است و عامل کمکی (کوفاکتور) ضروری برای واکنش‌های حیاتی آنزیمی در مسیرهای متابولیکی اصلی می‌باشد.

  • مدیریت تغذیه گاوهای خشک

    مدیریت تغذیه گاوهای خشک

    هدف از خشک کردن گاو، استراحت دادن به دام برای شروع دوره شیردهی بعدی است. این دوره به گاو اجازه می‌دهد تا مقداری از مواد غذایی مورد نیاز بدن خود را ذخیره کرده و غده پستان نیز برای تولید شیر آماده شود.

  • تئوری سندرم کاهش چربی شیر

    تئوری سندرم کاهش چربی شیر

    در سندرم کاهش چربی شیر، میزان تولید شیر طبیعی است ولی یک‌مرتبه، میزان چربی شیر کاهش می‌یابد و حتی تا 50میزان قبلی‌اش می‌رسد. معمولاً این عارضه در دام‌هایی دیده می‌شود که با جیره‌های حاوی فیبر کم تغذیه می‌شوند.

  • مدیریت تغذیه گاوهای شیری

    مدیریت تغذیه گاوهای شیری

    مدیران موفق واحدهای تولید دامی با مدیریت تغذیه‌ای گاوهای شیری کاملاً آشنا بوده و با کاربرد عملی این برنامه‌ها در مزارع دامپروری سود بالایی را برای سرمایه‌گذاران این بخش فراهم می‌نمایند.

  • تاثیر متیونین بر ابقاء آبستنی

    تغذیه گاو شیری

    متیونین به عنوان یک اسید آمینه ضروری محدودکننده در گاوهای شیری شناخته شده است. پژوهش های جدید نشان دادند که متیونین نقش مهمی در تولیدمثل ایفا می کنند.

  • صد قانون کاربردی در تغذیه گاوهای شیری (بخش سوم)

    نژادهای اصیل دام، حاصل علم و پژوهش و زحمات طاقت‌فرسای چندین دهه دانشمندان است. مطالعات بسیاری در زمینه تغذیه گاوهای شیری برای افزایش تولید شیر، انجام شده که بخشی از آن را در مقاله حاضر می‌خوانید.

  • صد قانون کاربردی در تغذیه گاوهای شیری (بخش اول)

    نژادهای اصیل دام، حاصل علم و پژوهش و زحمات طاقت‌فرسای چندین دهه دانشمندان است. مطالعات بسیاری در زمینه تغذیه گاوهای شیری برای افزایش تولید شیر، انجام شده که بخشی از آن را در مقاله حاضر می‌خوانید.

  • کنسانتره های انرژی دار (دانه ها و ضایعات کارخانه جات) در تغذیه گاو شیری

    نقش اصلی دانه‌ها و ضایعات کارخانه‌جات، تأمین انرژی برای گاوهای شیری است. یولاف و جو از لحاظ پروتئین خام، در سطح میانه و کمی بالاتر قرار دارند.

  • علت و چگونگی تغذیه اجباری (خوراندن داروی مایع و مواد آبکی به دام)

    گاوهای تازه‌زا با تغییرات متعددی مواجه می‌باشند از جمله: زایش کردن و انداختن جفت، شروع تولید شیر، و قرار گرفتن نوک پستانها و رحم در معرض باکتریها می‌باشد. همچنین از دیگر تغییرات می‌توان به عوض شدن جیره و مواد خوراکی و اضافه کردن موادی که سیستم ایمنی را بهبود می‌دهد اشاره کرد.

عناوین اصلی