-
صنعت مرغداری همواره در پی آن است که با روشهای مدیریتی و تغذیهای به این هدف دست یابد، و مرغهای سالم پرورش دهد.
-
نقش مواد معدنی در ایمنی و اعمال فیزیولوژیکی مربوط به آن ثابت شده است. منابع مواد معدنی با منشاء آلی، تولید و برای فروش در دسترس قرار گرفته است.
-
تقویت استحکام و نفوذناپذیری دیواره روده جوجهها در نخستین روزهای زندگی
-
آیا در مرغداری شما کارهای «بیوسکیوریتی» به همان خوبی که خیال میکنید انجام میشود؟
-
میتوان گفت که مقاوم شدن باکتریهای بیماریزا در برابر آنتیبیوتیکها به یکی از تازهترین و مهمترین گرفتاریهای جوامع انسانی تبدیل شده است.
-
کلید بهبود کار، مدیریت کارکنان است. دستاورد نیروی کار خوشحال، تولید بیشتر است. مدیریت درست کارکنان در نخستین گام، برگزیدن کارمند (کارگر) خوب و مناسب است.
-
دمای بالای محیط، آسایش مرغها را بهم میزند، و آنها را دچار استرس میکند. در بخش اول به بررسی دمای آسایش مرغها، راههای کاهش استرس گرمایی، حفظ دمای مناسب سالن و... پرداختیم.
-
استفاده از فرآوردههای بسیار نوین و تازه، مانند پروبیوتیکها، که در چند سال اخیر مورد توجه روز افزون مدیران مرغداریهای کشورهای غربی قرار گرفتهاند نیز به دلیل ریشهای بودن «فرهنگ مصرف» در آنجاها، با اشکال چندانی روبرو نشده است.
-
مرغها برای سر کردن با دمای بالاتر از سطح تحمل خود واکنشهای رفتاری و متابولیکی نشان میدهند. پیامد استرس گرمایی، کاهش تولید و بیماری و گاهی تلفات گسترده است.
-
روده جانوران وظیفه جذب مواد مغذی، و نیز به عنوان یک مانع فیزیکی، وظیفه جلوگیری از ورود پاتوژنها (بیماریزاها) و سموم که سبب بیماری میشوند را به درون بدن بر عهده دارد.
-
تحقیقات شرکت ایران تورنگ نشان داده است که استفاده از کانیون (سوپر مینرال) منجر به پیدایش نژادهای سالمتر و پر تولیدتر خواهد شد.
-
توجه به رفتار مرغها و درک این رفتار، سبب میشود که بتوانیم آسایش بهتری برای آنها فراهم کنیم و عملکرد آنها را بهبود ببخشیم.
-
هزینه انرژی یکی از بالاترین هزینهها در صنعت مرغداری است. در این مقاله راه کارهایی که میتوانند هزینههای مصرف انرژی در مرغداریهای صنعتی را کاهش دهند بازگو شده است.
-
در مورد عوامل خراب شدن ضریب تبدیل در مرغداریهای گوشتی صحبت میکردیم. یک از مهمترین عوامل، ابتلای جوجهها به بیماری «ورم روده نکروتیک» بود که یکی از نشانههای اصلی آن دفع دان هضم نشده بود.
-
مرغداران باید کاهش هزینه خوراک طیور را به عنوان یک اصل مهم در کار خود قرار دهند. در ادامه مقاله عوامل مؤثر بر ضریب تبدیل خوراک را عنوان کرده و سعی خواهد شد کلیدهای اصلی بهبود ضریب تبدیل خوراک را در اختیار شما قرار دهیم.