-
در استرس گرمایی، همه ارگانهای بدن مرغها، چه مرغهای تخمگذار و چه مرغهای گوشتی، از استرس گرمایی آسیب میبینند و پیامد این آسیبها کاسته شدن از تولید است.
-
بنابر اعلام سازمان بهداشت جهانی وابسته به سازمان ملل متحد (WHO)، در سال 2015 یک دهم جمعیت جهان (600میلیون نفر) با خوردن خوراکیهای آلوده بیمار شدهاند که 430هزار نفر آنها در اثر مسمومیت غذایی، درگذشتهاند.
-
یک مهارت مهم که همه سرپرستان سالنهای مرغداری میباید داشته باشند، توانایی آنها در شناختن مرغهای سالم و مرغهای بیمار است.
-
بیشترین هزینه مرغداریها تهیه خوراک برای مرغها است. خوراکی که کیفیت آن به اندازه انتظار شما نباشد، روی کارآیی گله شما تأثیر منفی میگذارد.
-
به تازگی، در برخی از هچریها، بیدرنگ آب و خوراک، در دسترس جوجههای تازه هچ شده قرار داده میشود. آیا این روش مدیریت تازه، به راستی کارآیی، تندرستی و آسایش جوجهها را فراهم میکند؟
-
هدف هر مرغدار، دستیابی به بالاترین سطح تولید، با کمترین هزینه است. آنچه یک مرغدار باید برای رسیدن به این هدف از پس آن برآید یافتن توازن میان عواملی است که در رسیدن مرغها به اوج توان ژنتیکیشان مؤثر هستند.
-
صنعت مرغداری همواره در پی آن است که با روشهای مدیریتی و تغذیهای به این هدف دست یابد، و مرغهای سالم پرورش دهد.
-
نقش مواد معدنی در ایمنی و اعمال فیزیولوژیکی مربوط به آن ثابت شده است. منابع مواد معدنی با منشاء آلی، تولید و برای فروش در دسترس قرار گرفته است.
-
تقویت استحکام و نفوذناپذیری دیواره روده جوجهها در نخستین روزهای زندگی
-
آیا در مرغداری شما کارهای «بیوسکیوریتی» به همان خوبی که خیال میکنید انجام میشود؟
-
میتوان گفت که مقاوم شدن باکتریهای بیماریزا در برابر آنتیبیوتیکها به یکی از تازهترین و مهمترین گرفتاریهای جوامع انسانی تبدیل شده است.
-
کلید بهبود کار، مدیریت کارکنان است. دستاورد نیروی کار خوشحال، تولید بیشتر است. مدیریت درست کارکنان در نخستین گام، برگزیدن کارمند (کارگر) خوب و مناسب است.
-
دمای بالای محیط، آسایش مرغها را بهم میزند، و آنها را دچار استرس میکند. در بخش اول به بررسی دمای آسایش مرغها، راههای کاهش استرس گرمایی، حفظ دمای مناسب سالن و... پرداختیم.
-
استفاده از فرآوردههای بسیار نوین و تازه، مانند پروبیوتیکها، که در چند سال اخیر مورد توجه روز افزون مدیران مرغداریهای کشورهای غربی قرار گرفتهاند نیز به دلیل ریشهای بودن «فرهنگ مصرف» در آنجاها، با اشکال چندانی روبرو نشده است.
-
مرغها برای سر کردن با دمای بالاتر از سطح تحمل خود واکنشهای رفتاری و متابولیکی نشان میدهند. پیامد استرس گرمایی، کاهش تولید و بیماری و گاهی تلفات گسترده است.