• شروع مصرف فرآورده پروبایوتیکی در ایران

    شروع مصرف فرآورده پروبایوتیکی در ایران

    نخستین فرآورده پروبایوتیکی در ایران پس از انجام آزمایش فارمی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، سرانجام، در سال 81 نزد سازمان دامپزشکی کشور به ثبت رسید و نخستین مرغداری که مصرف آن را آزمود، مرغداری زربال در شمال کشور بود.

  • تجارب مرغداران اروپایی از مصرف پروبایوتیک ها بر بهبود تولید

    تجارب مرغداران اروپایی از مصرف پروبایوتیک‌ها بر بهبود تولید

    هنگامی که درباره تجربه مرغداران اروپایی از مصرف پروبایوتیک‌ها بحث می‌کنیم، مهم است که این تجارب را در چارچوب آنچه که در دیگر مناطق جهان می‌گذرد قرار دهیم.

  • اثر پری بیوتیک ها بر سیستم ایمنی، عملکرد و شاخص های تولید طیور

    اثر مصرف پری‌بیوتیک‌ها برسیستم ایمنی، عملکرد و شاخص‌های تولید طیور

    این نوشته توضیحی مختصر دررابطه با اثرات مختلف استفاده از پری‌بیوتیک‌ها برسیستم ایمنی، عملکرد و شاخص‌های تولید طیور خواهد داد.

  • راه های بررسی سلامت جوجه

    راه‌های بررسی سلامت جوجه

    هدف از مدیریت در ساعات اولیه ورود جوجه‌ها به مرغداری این است که همه‌ی آنها به اندازه کافی دان و آب مصرف کنند. اگر آب و دانه کافی به جوجه‌ها نرسد عملکردشان به‌طرز برگشت‌ناپذیری به‌خطر خواهد افتاد.

  • بهتر ساختن کیفیت گوشت مرغ

    بهتر ساختن کیفیت گوشت مرغ

    در بازار گوشت مرغ، بهبود کیفیت، و نیز پیشگیری از نقایص ساختاری گوشت، از اولویت‌های اصلی تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان به شمار می‌روند.

  • نکات تازه درباره نور سالن های مرغداری ها (بخش دوم)

    نکات تازه درباره نور سالن‌های مرغداری‌ها

    تاکنون پژوهش‌های اندکی درباره تأثیر نور ماوراءبنفش روی مرغ‌ها در سالن مرغداری انجام گرفته است. در ادامه مطالعات خانم شارلوت جیمز (James Charlotte) را در این زمینه می‌خوانیم.

  • نکات تازه درباره نور سالن های مرغداری ها (بخش نخست)

    نور سالن‌های مرغداری‌ها

    در سراسر کشور، پژوهشگران کوشش می‌کنند تا پی ببرند چه نوری روی رشد مرغ‌ها، توان باروری آنها، و تندرستی و آسودگی آنها تأثیر بهتری می‌گذارد.

  • کاستن از سطح آمونیاک در سالن های مرغداری (بخش دوم)

    کاستن از سطح آمونیاک در سالن‌های مرغداری

    هدف بیشتر مدیران مرغداری‌ها این است که یا از بالا رفتن تراکم آمونیاک در سالن‌ها پیشگیری کنند، یا التهاب پدید آمده از بالا بودن تراکم آمونیاک را کنترل، و آسیب آن روی سلامتی و عملکرد گله را به کمترین ممکن برسانند.

  • کاستن از سطح آمونیاک در سالن های مرغداری (بخش نخست)

    کاستن از سطح آمونیاک سالن‌های مرغداری

    کارهایی برای کاستن از سطح آمونیاک، از جمله مدیریت عملکرد دستگاه گوارش، می‌توان انجام داد که می‌توانند سلامتی، آسایش و عملکرد گله شما را بهبود ببخشند.

  • مایکوتوکسین ها چگونه باعث ضرر اقتصادی می شوند؟

    مایکوتوکسین‌ها چگونه  باعث ضرر اقتصادی می‌شوند؟

    مشکلات و اختلالات متعددی با وجود مایکوتوکسین‌ها بوجود می‌آید که علاوه بر بروز بیماری‌های کلینیکی، عوارض تحت کلینیکی (کاهش تولید حیوانات مزرعه‌ای)، کاهش ارزش غلات و کل خوراک مشاهده خواهد شد.

  • پی بردن به وضع میکروبایولوژی جوجه های یک‌روزه

    پی بردن به وضع میکروبایولوژی جوجه‌های یک‌روزه

    پولت‌هایی که به مرغداری می‌رسند می‌باید از نظر سلامتی کاملاً مطمئن و بی‌نقص باشند. برای بررسی و مدیریت سلامت جوجه‌های یک‌روزه باید به نکاتی که در این نوشته آمده است توجه کنید.

  • پیشگیری از کوکسیدیوز و نکروز روده

    پیشگیری از کوکسیدیوز و نکروز روده

    برای کنترل کوکسیدیوز و نکروز روده، گذشته از کار فیزیولوژیکی، مانند پاسخ ایمنی محافظتی، تغذیه، متابولیزم، و ازمیان بردن بیماری‌زاها، میکروبایوتای دستگاه گوارش می‌تواند با تغییرات فیزیولوژیکی انگل‌ها، به مقاومت در برابر کوکسیدیوزها کمک کند.

  • دلایل بروز نقرس در طیور

    دلایل بروز نقرس در طیور

    علل بروز نقرس را معمولاً به سختی می‌توان تعیین نمود. صدمه به کلیه ممکن است خیلی قبل از شروع مرگ ومیر ناشی از نقرس اتفاق افتاده باشد.

  • نقرس (gout) در طیور

    نقرس gout در طیور

    نقرس احشایی یکی از بیماری‌های ماکیان بوده که باتوجه به جراحات مختلف و قابل توجه آن از نام‌های مختلفی همچون نفریت توکسیک حاد، نقرس کلیوی، سنگ کلیه، نقرس تغذیه‌ای، نفروزیس و... برای توصیفش استفاده می‌شود.

  • راهنمایی برای سلامت گله

    برآورد رطوبت فضله مرغ ها

    برآورد رطوبت فضله مرغ‌ها

    اگر خیس بودن فضله مرغ‌ها از اندازه معمول بیشتر باشد و بخش بزرگی از گله را در بر بگیرد، می‌باید علت اصلی آن هرچه زودتر شناسایی، و بی‌درنگ به آن رسیدگی شود.

عناوین اصلی