• تاثیر پروبیوتیک ها بر میکروفلور دستگاه گوارش (بخش اول)

    تاثیر پروبیوتیک‌ها بر میکروفلور دستگاه گوارش

    در این نوشته با چیستی میکروفلور روده و نقش آن در سلامت طیور آشنا خواهید شد، سپس به پاسخ سوالاتی چند، درباره نقش پروبیوتیک‌ها بر میکروفلور دستگاه گوارش پرداخته و با پروتکسین آشنا خواهید شد.

  • ماءالشعیر طیور چیست؟

    ماءالشعیر طیور چیست؟

    ماءالشعیر طیور عصاره‌ای است که از دانه جو جوانه زده (مالت) گرفته می‌شود. ماءالشعیر طیور سرشار از انواع مواد معدنی، ویتامین‌ها بخصوص ویتامین‌های گروه B، اسیدهای آمینه، آنزیم‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها است.

  • آنچه که باید درباره لرزش نور سالن مرغداری بدانید

    آنچه که باید درباره لرزش نور سالن مرغداری بدانید

    در این نوشته، موضوع لرزش تابش نور، و اثرات منفی بالا بودن دامنه تغییر تابش نور از اوج تابش به پایین‌ترین سطح، و تکرار آن شرح داده شده است.

  • بایوفیلم چگونه تشکیل می شود؟

    بایوفیلم چگونه تشکیل می‌شود؟

    میکروارگانیزم‌های بیماری‌زا اگر فرصت یابند، می‌توانند به صورت یک اجتماع پایدار درآیند که ازبین بردن آنها، به ویژه در لوله‌های آبرسانی کاری دشوار و پیچیده خواهد بود. این محیط زیست میکروبی را «بایوفیلم» نام نهاده‌اند.

  • بهداشت آب آشامیدنی مرغ ها

    بهداشت آب آشامیدنی مرغ‌ها

    آب آشامیدنی، مواد مغذی را به درون بدن می‌برد و روند هضم را مشخص می‌کند، دمای درونی بدن را تنظیم می‌نماید، مواد سمی را می‌زداید، و پشتیبان تندرستی بدن جانوران است. بنابراین کیفیت آب آشامیدنی نقش بسزایی در پرورش طیور دارد.

  • اهمیت تأمین خوراک مناسب برای جوجه های تازه هچ شده

    اهمیت تأمین خوراک مناسب برای جوجه‌های تازه هچ شده

    مدیریت و خوراک طیور در نخستین روزهای پس از «هچ» برای دستیابی به بهترین نتیجه در زودتر رسیدن به وزن مطلوب جوجه‌های گوشتی، اهمیت بسیار دارد.

  • تاثیر پروبیوتیک بر دستگاه گوارش و عملکرد جوجه های گوشتی

    تاثیر پروبیوتیک بر دستگاه گوارش و عملکرد جوجه‌های گوشتی

    میکروفلور سکوم، اندازه‌گیری پرزهای ایلیوم، pH چینه‌دان و عملکرد جوجه‌های گوشتی، که پروبایوتیک به خوراک آنها افزوده شده است، مواردی هستند که در تحقیق پیش‌رو بررسی شده‌اند.

  • توازن پایه اسید در مرغ های گوشتی

    توازن پایه اسید در مرغ‌های گوشتی

    دمای بالای محیط می‌تواند به تغییرات گسترده فیزیولوژیکی و متابولیکی مرغ‌های گوشتی بیانجامد که پیامد این تغییرات اثر منفی روی عملکرد، و پاسخ ایمنی مرغ‌ها در برابر بیماری‌ها خواهد بود.

  • ضدعفونی مرغداری

    ضدعفونی مرغداری

    در هر نوبت جوجه‌ریزی سالن مرغداری باید کاملاً تخلیه شده، ضدعفونی و میکروب‌زدایی شود. در ادامه به بررسی مراحل انجام آن خواهیم پرداخت.

  • زندگی بدون آنتی بیوتیک ها

    زندگی بدون آنتی‌بیوتیک‌ها

    مرغداران، پیش از این که گام به دوره تولید «با آنتی‌بیوتیک هرگز» بگذارند می‌باید مدتی به این موضوع بیاندیشند و برای آن برنامه‌ریزی کنند.

  • اهمیت پاکیزگی آب نوشیدنی مرغ ها

    اهمیت پاکیزگی آب نوشیدنی مرغ‌ها

    در خطوط آبرسانی، یا در آب جاری، که هیچ یا بسیار اندک، از مواد ضدعفونی‌کننده وجود ندارد، بایوفیلم تشکیل می‌شود، حتی اگر آب نوشیدنی پاکیزه باشد.

  • چه موادی با پروتکسین سازگاری دارند؟

    چه موادی با پروتکسین سازگاری دارند؟

    آیا «پروتکسین» با آنتی‌بیوتیک‌های خوراکی، محرک‌های رشد آنتی‌بیوتیکی، و کوکسیدیات‌ها سازگاری دارد؟

  • اثرگذاری و دست کاری میکروفلور دستگاه گوارش مرغ ها

    اثرگذاری و دست‌کاری میکروفلور دستگاه گوارش مرغ‌ها

    فلور میکروبی دستگاه گوارش مجموعه میکروارگانیزم‌هایی هستند که معمولاً در دستگاه گوارش زندگی می‌کنند و می‌توانند کارهای سودمندی را برای میزبان انجام دهند.

  • ویژگی باکتری های پروتکسین

    ویژگی باكتری‌های پروتكسین

    فهرست زیر، میکروارگانیسم‌هایی را که در ساخت پروتکسین بکار برده شده‌‌اند، و ویژگی آنها را بازگو می‌کند.

  • بررسی اثر پروتکسین بر روی تیتر حاصل از واکسیناسیون

    بررسی اثر پروتکسین بر روی تیتر حاصل از واکسیناسیون

    این پژوهش علمی، روی جوجه‌ها، برای برآورد کارآیی و توان فرآورده پروبیوتیکی «پروتکسین Protexin» در زمینه افزایش پاسخ ایمنی در زمان استفاده از واکسن‌ها، برای پیشگیری هرچه بیشتر از بروز بیماری‌های ویروسی انجام گرفته است.

عناوین اصلی