-
مولتی آنزیم تشکیل شده از چند آنزیم که مواد غیرقابل جذب توسط پرنده رو به اشکالی که جوجه بتواند براحتی جذب وموجب بهبود ضریب تبدیل شود.
-
امروزه فرآوردههای گوناگونی از پروبیوتیکها در بازار عرضه میشود که میتوان فرآورده مناسب را از میان آنها برگزید. اما پیش از برگزیدن آن بهتر است نکاتی را که در این نوشته آمده بدانیم تا مناسبترین فرآورده را انتخاب کنیم.
-
در این بخش نوشته به معرفی کامل پروتکسین و سودمندیهای مصرف آن در پرورش طیور، خواهیم پرداخت.
-
در این نوشته با چیستی میکروفلور روده و نقش آن در سلامت طیور آشنا خواهید شد، سپس به پاسخ سوالاتی چند، درباره نقش پروبیوتیکها بر میکروفلور دستگاه گوارش پرداخته و با پروتکسین آشنا خواهید شد.
-
ماءالشعیر طیور عصارهای است که از دانه جو جوانه زده (مالت) گرفته میشود. ماءالشعیر طیور سرشار از انواع مواد معدنی، ویتامینها بخصوص ویتامینهای گروه B، اسیدهای آمینه، آنزیمها و آنتیاکسیدانها است.
-
در این نوشته، موضوع لرزش تابش نور، و اثرات منفی بالا بودن دامنه تغییر تابش نور از اوج تابش به پایینترین سطح، و تکرار آن شرح داده شده است.
-
میکروارگانیزمهای بیماریزا اگر فرصت یابند، میتوانند به صورت یک اجتماع پایدار درآیند که ازبین بردن آنها، به ویژه در لولههای آبرسانی کاری دشوار و پیچیده خواهد بود. این محیط زیست میکروبی را «بایوفیلم» نام نهادهاند.
-
آب آشامیدنی، مواد مغذی را به درون بدن میبرد و روند هضم را مشخص میکند، دمای درونی بدن را تنظیم مینماید، مواد سمی را میزداید، و پشتیبان تندرستی بدن جانوران است. بنابراین کیفیت آب آشامیدنی نقش بسزایی در پرورش طیور دارد.
-
مدیریت و خوراک طیور در نخستین روزهای پس از «هچ» برای دستیابی به بهترین نتیجه در زودتر رسیدن به وزن مطلوب جوجههای گوشتی، اهمیت بسیار دارد.
-
میکروفلور سکوم، اندازهگیری پرزهای ایلیوم، pH چینهدان و عملکرد جوجههای گوشتی، که پروبایوتیک به خوراک آنها افزوده شده است، مواردی هستند که در تحقیق پیشرو بررسی شدهاند.
-
دمای بالای محیط میتواند به تغییرات گسترده فیزیولوژیکی و متابولیکی مرغهای گوشتی بیانجامد که پیامد این تغییرات اثر منفی روی عملکرد، و پاسخ ایمنی مرغها در برابر بیماریها خواهد بود.
-
در هر نوبت جوجهریزی سالن مرغداری باید کاملاً تخلیه شده، ضدعفونی و میکروبزدایی شود. در ادامه به بررسی مراحل انجام آن خواهیم پرداخت.
-
مرغداران، پیش از این که گام به دوره تولید «با آنتیبیوتیک هرگز» بگذارند میباید مدتی به این موضوع بیاندیشند و برای آن برنامهریزی کنند.
-
در خطوط آبرسانی، یا در آب جاری، که هیچ یا بسیار اندک، از مواد ضدعفونیکننده وجود ندارد، بایوفیلم تشکیل میشود، حتی اگر آب نوشیدنی پاکیزه باشد.
-
آیا «پروتکسین» با آنتیبیوتیکهای خوراکی، محرکهای رشد آنتیبیوتیکی، و کوکسیدیاتها سازگاری دارد؟