-
میکروارگانیزمهای بیماریزا اگر فرصت یابند، میتوانند به صورت یک اجتماع پایدار درآیند که ازبین بردن آنها، به ویژه در لولههای آبرسانی کاری دشوار و پیچیده خواهد بود. این محیط زیست میکروبی را «بایوفیلم» نام نهادهاند.
-
آب آشامیدنی، مواد مغذی را به درون بدن میبرد و روند هضم را مشخص میکند، دمای درونی بدن را تنظیم مینماید، مواد سمی را میزداید، و پشتیبان تندرستی بدن جانوران است. بنابراین کیفیت آب آشامیدنی نقش بسزایی در پرورش طیور دارد.
-
مدیریت و خوراک طیور در نخستین روزهای پس از «هچ» برای دستیابی به بهترین نتیجه در زودتر رسیدن به وزن مطلوب جوجههای گوشتی، اهمیت بسیار دارد.
-
میکروفلور سکوم، اندازهگیری پرزهای ایلیوم، pH چینهدان و عملکرد جوجههای گوشتی، که پروبایوتیک به خوراک آنها افزوده شده است، مواردی هستند که در تحقیق پیشرو بررسی شدهاند.
-
دمای بالای محیط میتواند به تغییرات گسترده فیزیولوژیکی و متابولیکی مرغهای گوشتی بیانجامد که پیامد این تغییرات اثر منفی روی عملکرد، و پاسخ ایمنی مرغها در برابر بیماریها خواهد بود.
-
در هر نوبت جوجهریزی سالن مرغداری باید کاملاً تخلیه شده، ضدعفونی و میکروبزدایی شود. در ادامه به بررسی مراحل انجام آن خواهیم پرداخت.
-
مرغداران، پیش از این که گام به دوره تولید «با آنتیبیوتیک هرگز» بگذارند میباید مدتی به این موضوع بیاندیشند و برای آن برنامهریزی کنند.
-
در خطوط آبرسانی، یا در آب جاری، که هیچ یا بسیار اندک، از مواد ضدعفونیکننده وجود ندارد، بایوفیلم تشکیل میشود، حتی اگر آب نوشیدنی پاکیزه باشد.
-
آیا «پروتکسین» با آنتیبیوتیکهای خوراکی، محرکهای رشد آنتیبیوتیکی، و کوکسیدیاتها سازگاری دارد؟
-
فلور میکروبی دستگاه گوارش مجموعه میکروارگانیزمهایی هستند که معمولاً در دستگاه گوارش زندگی میکنند و میتوانند کارهای سودمندی را برای میزبان انجام دهند.
-
فهرست زیر، میکروارگانیسمهایی را که در ساخت پروتکسین بکار برده شدهاند، و ویژگی آنها را بازگو میکند.
-
این پژوهش علمی، روی جوجهها، برای برآورد کارآیی و توان فرآورده پروبیوتیکی «پروتکسین Protexin» در زمینه افزایش پاسخ ایمنی در زمان استفاده از واکسنها، برای پیشگیری هرچه بیشتر از بروز بیماریهای ویروسی انجام گرفته است.
-
هدف از این آزمایش کاستن از استرس گرمایی در مرغهای گوشتی از راه مکمل غذایی پروبایوتیک دارای لاکتوباسیلوس و مانان اولیگوساکارید (پریبیوتیک) است.
-
بدون آب زندگی نخواهد بود، اما آنچه که ما معمولاً از نظر دور میداریم، این است که آبی که کیفیت آن ضعیف باشد تأثیر منفی روی عملکرد گله میگذارد، به ویژه در گرمای هوا، و هنگامی که مرغها در خطر استرس گرمایی نیز قرار دارند.
-
هر مرغداری، چه کوچک و چه بزرگ، برای رسیدن به سودآوری و ادامه آن، مییابد بتواند مرغهای سالم پرورش دهد، و پرورش مرغهای سالم نیازمند رعایت پاکیزگی در همه بخشهای مرغداری به عنوان بخشی از برنامه بایوسکیوریتی مرغداری است.