-
ایمنیت اختصاصی با سلولهای B و T ارتباط دارد. سلولها قدرت تشخیص هر نوع پروتئین یا آنتیژن خاص را دارا بوده لذا دارای سه ویژگی زیر میباشند:
-
سالانه یک نفر از هر 10 نفر از جمعیت جهان دچار مسمومیت غذایی میشود. سالمونلا و کمپیلوباکتر، بهعنوان عوامل اصلی مسمومیتهای غذایی معرفی میگردند، که 35 تا 38 درصد مسمومیتها را ایجاد میکنند.
-
این توانایی که بتوانید بهسرعت با شرایط تازهای که پیش خواهد آمد کنار بیایید کلید موفقیت شما در سال 2021 خواهد بود که هنوز هم در شرایط دشوار همهگیری بیماری ویروس کرونا قرار خواهد داشت.
-
اصطلاح «کیفیت جوجهها» یک اصطلاح کلی است که میتواند دربرگیرنده جنبههای گوناگون، از ویژگیهای جسمانی که مستقیماً میتوان آنها را مشاهده کرد، تا ویژگیهای پنهان باشد.
-
بتائین (Betaine) مادهای سفید رنگ، گرانوله و محلول در آب میباشد و یکی از افزودنیهای مهم در خوراک طیور بهشمار میرود، در ادامه با خواص آن آشنا خواهیم شد.
-
بهدست آوردن ظرفیت گرمادهی، چالشی دربرابر سازندگان تهیهکننده وسایل جوجهکشی است. کوششهای زیادی در تجارت و در محیطهای علمی برای بدست آوردن یکنواخت نتایج انجام شده، ولی نتایج بدست آمده یکسان نبوده است.
-
نگهداری ضعیف یا طولانی مدت و انبار کردن تخممرغ باعث ضرور و زیان و کاهش میزان جوجه درآوری تخممرغهای نطفهدار میشود. حفظ جوجه درآوری در تخممرغهای انبار شده تجاری بوسیله گرما دادن در دوره نگهداری تخممرغ امکانپذیر شده است.
-
سلنیوم موردنیاز بدن انسان و حیوانات از مواد خوراکی تامین میشود، که این سلنیوم از خاک زمینهای زراعی بهدست میآید. از آنجا که مقدار سلنیوم در خاکهای زراعی اکثر نقاط جهان کم است، معمولاً موجودات زنده با کمبود این عنصر مواجه هستند.
-
امروزه تحقیق درخصوص پرورش دام و طیور باید توام با کارهای عملی باشد و استانداردها و کارشناسان دانشگاه بیشتر بر این مساله کار کنند و دامدار را آگاه کنند که اگر غذایی فرموله میشود این عمل بر اساس احتیاجات دام است.
-
یکی از این منابع که در طی سالهای اخیر بهعنوان یک منبع تغذیهای دام مورد استفاده قرار گرفته است، پودر کود مرغ میباشد.
-
مصرف دان پلت شده جهت تغذیه طیور مزایای بسیاری دارد که در این نوشته مواردی ذکر شده است.
-
با مدیریت تغذیه امکان کاهش استرس حرارتی وجود دارد و سبب میشود پرنده حرارت کمتری را تولید نماید و میزان بیشتری از حرارت تولید شده را نیز دفع نماید.
-
گری هاف، محقق مرکز تحقیقات کشاورزی آمریکا در آرکانزاس و همکارانش به بررسی تاثیرات عصاره مخمر غذایی بهجای آنتیبیوتیک در چند محل پرورش بوقلمون پرداختند.
-
تغذیه باکیفیت، راهکارهای دامپزشکی، توجه کافی به شرایط سالنها، و مدیریت کارآمد، میتوانند به شما، برای بهدست آوردن نتیجه بهتر، کمک کنند.
-
ایوبایوتیکها (eubiotic) فرآوردههایی هستند که از آمیختن پروبایوتیکها، پریبایوتیکها، اسیدهای ارگانیک و روغنهای ضروری (essential oils) بهدست میآیند.