-
مجموعه میکروبهای دستگاه گوارش مرغها، تنها یک کلکسیون از میکروارگانیزمها نیست، بلکه یکی از «اعضای بدن مرغ» است
-
گنجاندن میزان متوسطى از فیبر غذایی (DF) ساختاری در رژیمهای غذایی باعث تحریک فعالیت سنگدان و بهبود ابناء مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه جوان میشود.
-
شرایط بیوشیمیایی در مواد هضمی، در نتیجه ترکیب خوراک و با واکنشهای فیزیولوژیکی میزبان، در دسترس بودن سوبسترا و غلظت و بنابراین شکلگیری فرآورده میکروبی را تحت تأثیر قرار میدهد.
-
رژیمهای غذایی سرشار از فیبر معمولاً حاوی تراکم انرژی پایین هستند که ممکن است مصرف خوراک و نسبت ضریب تبدیل خوراک را در جوجههای گوشتی کاهش دهند.
-
بهدلیل اینکه سلولز هضم نمیشود، فیبر نشاندهنده جزء غیرقابل هضم در جیره طیور است. یک همبستگی منفی قوی بین محتوای فیبر خام و قابلیت هضم پروتئین و چربی اندکی عملکرد طیور را بهبود میدهند.
-
بهطور عرفی، فیبر غذایی یک فاکتور ضدتغذیه و رقیقکننده در رژیم غذایی غیرنشخوارکنندگان درنظر گرفته شده است.
-
تأثیرات افزودن فیبر روی زمان حمل ونقل مواد هضمی و توسعه اندامهای گوارشی بستگی به خواص فیزیکی و سطح فیبر اضافه شده به جیره دارد.
-
آب، حیاتیترین ماده مغذی پرندگان است. با این همه، مرغداران گمان میکنند که کیفیت آب خود به خود خوب است و رسیدگی به آن را دستکم میگیرند. فراهم بودن آب پاکیزه، و با مواد مورد نیاز، روی عملکرد مرغها اثر میگذارد.
-
گزارش تازهای که از آسانی انتقال سویههای آنفولانزای طیور بهوسیله پرندگان مهاجر منتشر شده است، آسیبپذیری صنعت مرغداری جهان در برابر بیماری آنفولانزا، و ضرورت محافظت از این صنعت را در میان میگذارد.
-
بایوفیلم درون لولههای آبرسانی تشکیل میشود، و زدودن مرتب آن برای جلوگیری از کاهش جریان آب در لولهها، و برای جلوگیری از آلودگی آب آشامیدنی مرغها، ضرورت دارد.
-
در آزمایشی ارزش تغذیهای ال - متیونین در مقایسه با دیال - متیونین در جوجههای نر نژاد راس ۷۰۸ از ۰ تا ۳۰ روزگی تعیین شد، که نتایج ازین قرار بود.
-
محلول آنتیسال کلین Antisal clean حاوی Peracetic acid 15% ضدعفونیکننده سطح بالا موثر بر باکتری، ویروس و قارچ میباشد.
-
در این مقاله به مرور برخی از منابع علمی در خصوص نقش پروبیوتیکها در کنترل مشکلات حرکتی جوجههای گوشتی خواهیم پرداخت.
-
در این بخش راههای کاهش اثرات سوء سموم قارچی توسط پروبیوتیکها مورد بررسی قرار میگیرد.
-
در این بخش سموم قارچی و پروبیوتیکها و اثر متقابل احتمالی آنها بر استخوانهای پا و عارضه لنگش در جوجههای گوشتی بررسی میشود.