• عوامل کلیدی در شکل گیری میکروبایوتای دستگاه گوارش مرغ

    عوامل کلیدی در شکل گیری میکروبایوتای دستگاه گوارش مرغ

    میکروبایوتای دستگاه گوارش به‌عنوان یک عضو اصلی که نقش اساسی در حفظ سلامتی میزبان (مرغ) دارد، پذیرفته شده است. این جمعیت میکروبی، فعالیت‌های تغذیه‌ای، متابولیسمی و ایمنی میزبان را تقویت می‌کند.

  • بتائین در خدمت تغذیه طیور

    بتائین در خدمت تغذیه طیور

    مصرف بتائین در تغذیه طیور مزایای بسیاری داشته و به کاهش بسیاری از عوارض و بیماری‌ها کمک می‌کند.

  • اهمیت رشد دستگاه گوارش مرغ ها در هفته های اولیه زندگی

    اهمیت رشد دستگاه گوارش مرغ ها در هفته های اولیه زندگی

    در این مقاله می‌خوانیم که دستگاه گوارش، چگونه در نطفه، و سپس در جوجه‌های تازه هچ شده، رشد می‌کند و به ویژه چه تأثیری روی توانایی مرغ‌ها در ایجاد پاسخ ایمنی برای مقابله با بیماری‌زاها، می‌گذارد.

  • روی: نقش های تغذیه ای و دارویی

    روی: نقش های تغذیه ای و دارویی

    با وجود این که اهمیت روی به‌عنوان ماده‌ای مغذی شناخته شده، اما محققین، به اثرات کامل این ماده بر سلامت پی برده‌اند. محققین بیش از ۲۰۰ آنزیم وابسته به روی را در تمام مسیرهای عمده بیوشیمیایی بدن شناسایی ‌کرده‌اند.

  • سلامت طیور از راه تغذیه

    سلامت طیور از راه تغذیه

    با محدودشدن ابزارهای ما در کنترل بیماری‌ها، توجه درست و بیشتر به تغذیه و خوراک - به‌عنوان اهرم موثر در پیشگیری و درمان - اهمیتی روز افزون می‌یابد.

  • انسداد مقعد (Pasty Vent) و راه های پیشگیری آن

    انسداد مقعد Pasty Vent در جوجه ها

    انسداد مقعد (Pasty Vent) حالتی است که در اثر استرس در جوجه‌هایی که به‌تازگی به مرغداری رسیده‌اند پیش می‌آید.

  • فاکتورهای موثر بر کیفیت گوشت مرغ

    فاکتورهای موثر بر کیفیت گوشت مرغ

    پیش از اینکه به کیفیت گوشت مرغ بپردازیم، لازم است واژه کیفیت به‌طور واضح تعریف شده و سپس ارتباط آن با گوشت مرغ بررسی شود.

  • اثر ضد میکروبی اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و سلامت روده طیور

    اثر ضد میکروبی اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و سلامت روده طیور

    یکی از مهمترین اهداف استفاده از اسیدهای آلی، مهار رقابت باکتری‌های دستگاه گوارش با میزبان در جذب مواد مغذی خوراک، و ... است، که به بهبود وزن‌گیری حیوان میزبان می‌انجامد.

  • سلنیوم؛ عنصری برای تمام فصول

    سلنیوم؛ عنصری برای تمام فصول

    در این نوشتار نگاهی اجمالی به یکی از شگفت‌انگیزترین و مفیدترین عناصر کمیاب یعنی سلنیوم خواهیم داشت و به برخی از مهمترین کارکردهای شناخته شده آن در تغذیه دام و طیور خواهیم پرداخت.

  • ایمونوگلوبولین ها، T Cell و B Cell ونقش آنها در سیستم ایمنی طیور

    ایمونوگلوبولین ها، T Cell و B Cell و نقش آنها در سیستم ایمنی طیور

    ایمنیت اختصاصی با سلول‌های B و T ارتباط دارد. سلول‌ها قدرت تشخیص هر نوع پروتئین یا آنتی‌ژن خاص را دارا بوده لذا دارای سه ویژگی زیر می‌باشند:

  • کنترل سالمونلا و کمپیلوباکتر در مرغداری ها

    کنترل سالمونلا و کمپیلوباکتر در مرغداری ها

    سالانه یک نفر از هر 10 نفر از جمعیت جهان دچار مسمومیت غذایی می‌شود. سالمونلا و کمپیلوباکتر، به‌عنوان عوامل اصلی مسمومیت‌های غذایی معرفی می‌گردند، که 35 تا 38 درصد مسمومیت‌ها را ایجاد می‌کنند.

  • چالش ها وفرصت هایی که در سال آینده با آنها روبرو خواهید شد.

    برنامه شما برای تأمین خوراک مرغداری در سال 2021 چیست؟

    برنامه شما برای تأمین خوراک مرغداری در سال 2021 چیست؟

    این توانایی که بتوانید به‌سرعت با شرایط تازه‌ای که پیش خواهد آمد کنار بیایید کلید موفقیت شما در سال 2021 خواهد بود که هنوز هم در شرایط دشوار همه‌گیری بیماری ویروس کرونا قرار خواهد داشت.

  • ارزیابی کیفیت جوجه ها

    ارزیابی کیفیت جوجه ها

    اصطلاح «کیفیت جوجه‌ها» یک اصطلاح کلی است که می‌تواند دربرگیرنده جنبه‌های گوناگون، از ویژگی‌های جسمانی که مستقیماً می‌توان آنها را مشاهده کرد، تا ویژگی‌های پنهان باشد.

  • بتائین هیدروکلراید (Betaine Hydrochloride)

    بتائین هیدروکلراید

    بتائین (Betaine) ماده‌ای سفید رنگ، گرانوله و محلول در آب می‌باشد و یکی از افزودنی‌های مهم در خوراک طیور به‌شمار می‌رود، در ادامه با خواص آن آشنا خواهیم شد.

  • حفظ جوجه درآوری

    حفظ جوجه درآوری

    به‌دست آوردن ظرفیت گرمادهی، چالشی دربرابر سازندگان تهیه‌کننده وسایل جوجه‌کشی است. کوشش‌های زیادی در تجارت و در محیط‌های علمی برای بدست آوردن یکنواخت نتایج انجام شده، ولی نتایج بدست آمده یکسان نبوده است.

عناوین اصلی