• ارزیابی کیفیت جوجه ها

    ارزیابی کیفیت جوجه ها

    اصطلاح «کیفیت جوجه‌ها» یک اصطلاح کلی است که می‌تواند دربرگیرنده جنبه‌های گوناگون، از ویژگی‌های جسمانی که مستقیماً می‌توان آنها را مشاهده کرد، تا ویژگی‌های پنهان باشد.

  • بتائین هیدروکلراید (Betaine Hydrochloride)

    بتائین هیدروکلراید

    بتائین (Betaine) ماده‌ای سفید رنگ، گرانوله و محلول در آب می‌باشد و یکی از افزودنی‌های مهم در خوراک طیور به‌شمار می‌رود، در ادامه با خواص آن آشنا خواهیم شد.

  • حفظ جوجه درآوری

    حفظ جوجه درآوری

    به‌دست آوردن ظرفیت گرمادهی، چالشی دربرابر سازندگان تهیه‌کننده وسایل جوجه‌کشی است. کوشش‌های زیادی در تجارت و در محیط‌های علمی برای بدست آوردن یکنواخت نتایج انجام شده، ولی نتایج بدست آمده یکسان نبوده است.

  • نحوه ذخیره سازی تخم مرغ های نطفه دار در میزان جوجه درآوری

    نحوه ذخیره سازی تخم مرغ های نطفه‌دار در میزان جوجه درآوری

    نگهداری ضعیف یا طولانی مدت و انبار کردن تخم‌مرغ باعث ضرور و زیان و کاهش میزان جوجه درآوری تخم‌مرغ‌های نطفه‌دار می‌شود. حفظ جوجه درآوری در تخم‌مرغ‌های انبار شده تجاری بوسیله گرما دادن در دوره نگهداری تخم‌مرغ امکان‌پذیر شده است.

  • سلنیوم، عنصری ضروری برای انسان و دام

    سلنیوم، عنصری ضروری برای انسان و دام

    سلنیوم موردنیاز بدن انسان و حیوانات از مواد خوراکی تامین می‌شود، که این سلنیوم از خاک زمین‌های زراعی به‌دست می‌آید. از آنجا که مقدار سلنیوم در خاک‌های زراعی اکثر نقاط جهان کم است، معمولاً موجودات زنده با کمبود این عنصر مواجه هستند.

  • تغذیه طیور و ارزیابی کیفیت خوراک های فرموله

    تغذیه طیور و ارزیابی کیفیت خوراک‌های فرموله

    امروزه تحقیق درخصوص پرورش دام و طیور باید توام با کارهای عملی باشد و استاندارد‌ها و کارشناسان دانشگاه بیشتر بر این مساله کار کنند و دامدار را آگاه کنند که اگر غذایی فرموله می‌شود این عمل بر اساس احتیاجات دام است.

  • مصرف کود مرغ در خوراک دام

    مصرف کود مرغ در خوراک دام

    یکی از این منابع که در طی سال‌های اخیر به‌عنوان یک منبع تغذیه‌ای دام مورد استفاده قرار گرفته است، پودر کود مرغ می‌باشد.

  • مزایای دان پلت در جیره طیور

    مزایای دان پلت در جیره طیور

    مصرف دان پلت شده جهت تغذیه طیور مزایای بسیاری دارد که در این نوشته مواردی ذکر شده است.

  • با مدیریت تغذیه، استرس حرارتی را در طیور کاهش دهید

    با مدیریت تغذیه، استرس حرارتی را در طیور کاهش دهید

    با مدیریت تغذیه امکان کاهش استرس حرارتی وجود دارد و سبب می‌شود پرنده حرارت کمتری را تولید نماید و میزان بیشتری از حرارت تولید شده را نیز دفع نماید.

  • آزمایش عصاره های مخمر به جای آنتی بیوتیک در مرغداری ها

    آزمایش عصاره های مخمر به جای آنتی بیوتیک در مرغداری ها

    گری هاف، محقق مرکز تحقیقات کشاورزی آمریکا در آرکانزاس و همکارانش به بررسی تاثیرات عصاره مخمر غذایی به‌جای آنتی‌بیوتیک در چند محل پرورش بوقلمون پرداختند.

  • 15 کار مدیریتی برای دستیابی به عملکرد بهتر مرغداری

    15 کار مدیریتی برای دستیابی به عملکرد بهتر مرغداری

    تغذیه باکیفیت، راهکارهای دامپزشکی، توجه کافی به شرایط سالن‌ها، و مدیریت کارآمد، می‌توانند به شما، برای به‌دست آوردن نتیجه بهتر، کمک کنند.

  • تأثیر ایوبایوتیک های (eubiotic) اسید پایه روی عملکرد مرغ های مادر

     تأثیر ایوبایوتیک های eubiotic اسید پایه روی عملکرد مرغ های مادر

    ایوبایوتیک‌ها (eubiotic) فرآورده‌هایی هستند که از آمیختن پروبایوتیک‌ها، پری‌بایوتیک‌ها، اسید‌های ارگانیک و روغن‌های ضروری (essential oils) به‌دست می‌آیند.

  • اثر استرس حرارتی بر مصرف خوراک و آب، وزن بدن و توسعه دستگاه گوارش در طیور

    اثر استرس حرارتی بر مصرف خوراک و آب، وزن بدن و توسعه دستگاه گوارش در طيور

    آستانه بالایی دما به‌عنوان حداکثر دمایی که حیوان در آن محدوده احساس آرامش می‌کند، تعریف می‌شود. زمانی که دما از محدوده قابل تحمل فراتر رود، حیوان استرس حرارتی را تجربه می‌کند.

  • DDGS در تغذیه طیور

    DDGS در تغذیه طیور

    باتوجه به قیمت بالای غلات، برای تولید خوراک طیور با قیمت مناسب، استفاده از ذرت تقطیر شده با حلال (DDGS) به تولیدکنندگان پیشنهاد شده است.

  • مزایای کنسانتره دامی و دان آماده پلت شده

    مزایای کنسانتره دامی و دان آماده پلت شده

    مصرف کنسانتره دامی و دان آماده پلت شده جهت تغذیه دام و طیور مزایای بسیاری دارد که برخی از آنها عبارتند از موارد ذکر شده در این نوشته.

عناوین اصلی