• بهبود ضریب تبدیل در جوجه های گوشتی

    بیشتر پرورش‌دهندگان روشی برای افزایش راندمان جوجه گوشتی دارند. معمولا این روش‌ها در هزینه تولید موثر هستند. چون بخش اصلی هزینه تولید، خوراک می‌باشد؛ تبدیل خوراک گله می‌تواند اهمیت اقتصادی قابل توجهی برای پرورش‌دهنده داشته باشد.

  • تجارب اروپایی ها از (پروبایوتیک ها) در مرغداری ها

    پروبایوتیک‌ها، و سودمندی‌های مصرف آنها برای مرغداری‌ها، به گونه‌ای روز‌افزون در سطح جهانی این صنعت مطرح است، اما مصرف‌کنندگان پروبایوتیک‌ها، حتی از گوشه‌ای از دشواری‌هایی که، به ویژه در اروپا، پیش پای سازندگان این فرآورده قرار دارد آگاه نیستند.

  • حفظ سلامت دستگاه گوارش در طیور

    در پرورش طیور صنعتی، تغذیه و سلامت دستگاه گوارش رابطه نزدیکی با هم دارند. از طرف دیگر فرمول جیره و مدیریت خوراک‌دهی با تأثیر بر هضم و جذب، در عملکرد نهایی نیز اثر می‌گذارد.

  • افزودنی های غذایی ایده ای جدید جهت بهبود ارزش غذایی و راندمان تولید در صنعت طیور

    صنعت طیور در ابعاد گوناگونی از جمله تغذیه، ژنتیک و مدیریت به منظور رسیدن به حداکثر عملکرد رشد و بازدهی تولید گوشت پیشرفت کرده است. امروزه بیشترین توجه این صنعت بر شناخت رابطه بین سلامت غذایی و محیط تمرکز یافته است. تغذیه و مدیریت آن از نظر کیفی و کمی بخش مهمی از این صنعت را شامل می‌گردد.

  • راهنمای مدیریت پرورش جوجه گوشتی

    محل مزارع جوجه گوشتی باید به نحوی انتخاب شود که در اطراف آن تراکم واحدهای مرغداری کم باشد. این مطلب نه فقط در مورد مزارع مرغداری بلکه در مورد مراکز جوجه‌کشی، کارخانه‌های ساخت دان، کشتارگاه‌ها و دیگر اماکنی که به‌نحوی در ارتباط با این فعالیت می‌باشند نیز صادق است.

  • کیفیت آب آشامیدنی برای دام و طیور

    اگرچه آب ماده مغذی محسوب نمی‌شود ولی یک از ارکان حفظ حیات هر جاندار بوده و محیطی برای تمام فرایندهای بدن است و از مواد متشکله تمام سلول‌ها و بافت‌های حیوان می‌باشد. اگر حیوانی از آب محروم شود سریعتر از حیوانی که از تمام مواد غذائی دیگر محروم شده باشد می‌میرد.

  • اهمیت رایانه در مدیریت مرغداری ها

    از زمانی که رایانه وارد زندگی انسان شد و تغییرات شگرف آن در تسهیل امور به طور ملموس در دسترس قرار گرفت، از همان زمان نیز صنعت طیور خود را آماده ورود به دنیای دیگری مملو از دقت، سرعت و... مشاهده کرد. با ورود رایانه به صنعت طیور تحولات صورت گرفته قابل قیاس با قبل از آن نبود.

  • عوامل موثر مصرف خوراک در جوجه های گوشتی

    در پرندگان خاصیت بافت خوراک و دیدن آن تأثیر بیشتری بر مصرف خوراک دارد ( نسبت به طعم و مزه‌ی خوراک). همچنین پرنده اگر شکل خوراک را تشخیص ندهد، آن را با ولع نخواهد خورد.

  • نقش تغذیه ای پروبایوتیک ها در فرمول خوراک مرغ های گوشتی

    پروبایوتیک ها، فرآورده هایی هستند که مصرف آنها برای مرغداریها بسیار سودمند است. پروبایوتیک ها جلو رشد بیماری زاها را می‌گیرند، بدون اینکه زیانی مانند مقاومت آنتی بیوتیکی پدید بیاورند.

  • چهار روش برای افزایش بهره وری طیور

    برای اطمینان از بهره‌وری خوب و بدون نقص طیور، فراهم کردن محیطی عاری از پاتوژن به همراه دستگاه گوارش قوی و سالم از نکات کلیدی حفظ سلامت طیور است.

  • مرغ سبز، ارگانیک نیست

    بر خلاف تصور عام، مرغ سبز ارگانیک نیست و به طیوری اطلاق می‌شود که آنتی‌بیوتیک مصرف نکرده است.

  • مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی:

    سبز شدن عضله سینه مرغ منشاء عفونی ندارد

    اخیراً در فضای مجازی تصاویری از گوشت مرغ با نماد کانون های سبز رنگ منتشر شده و این پدیده را منتسب به بیماری عفونی و خطرناک برای مصرف کننده عنوان نموده اند که در این خصوص مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی پاسخ داد.

  • اثرات دمای بالا بر سیستم ایمنی و شاخص های تعیین آن در جوجه های گوشتی

    پرندگان اهلی فقط در طیف دمایی بین 24-18 درجه سانتی‌گراد قادر به زندگی سالم خود می‌باشند و هرگونه افزایش دما بالاتر از این طیف موجب اثرات زیان باری مانند کاهش درخوراک مصرفی، کاهش در سرعت رشد، کاهش در تولیدات، تضعیف و سرکوب سیستم ایمنی و درنهایت مرگ در پرنده خواهد شد.

  • بررسی تکنیک ها و روش های نوردهی در مرغان مادر گوشتی

    طیور اهلی، مانند مرغها و بوقلمونها به شدت، تحت تاثیر نور قرار دارند. این اثرات، در تنظیم چرخه تولیدمثلی سالانه و روزانه، بسیار مهم می‌باشند. پرندگان، دارای یک چرخه درونی هستند، که طول مدت آن حدود 24 ساعت است.

  • محدودیت خوراک، روشی نوین در کنترل ناهنجاری های متابولیک در جوجه های گوشتی

    پیشرفت‌های حاصله در امر تغذیه و اصلاح نژاد جوجه‌های گوشتی موجب افزایش سرعت رشد و کاهش طول دوره پرورش در دو دهه گذشته گردیده است. به طوری که مدت زمان لازم جهت رسیدن به وزن مطلوب قابل عرضه به بازار هر ساله حدود نصف روز کاهش می‌یابد.

عناوین اصلی