-
ناهنجاری پا در 30 سال گذشته از موارد جدی پرورش جوجه گوشتی بوده است. اولین متخصصین موسسات اصلاحی به ناهنجاریهای پا در جوجهها توجه داشتند ولی این مشکل به موازات اصلاح نژاد مرغها برای سرعت رشد در مرغداری ظهور کرد و امروز به یک چالش تبدیل شده است.
-
به خوبی ثابت شده است که جوجههای با کیفیت خوب، پیششرط مرغهای گوشتی هستند که در طول دوره رشد، عملکرد خوبی داشتهاند.
-
هنگامیکه با وجود واکسیناسیون، بیماری به گله میزند، معمولاً کیفیت واکسنها را زیر سؤال میبرند، در حالی که عوامل دیگری نیز در این ناکارآمدی دخالت دارند.
-
آب، مهمترین ماده غذایی برای مرغها است. با این که ضرورت فراهم بودن آب کافی، و در دسترس بودن آسان آن برای مرغها به خوبی دانسته شده است، اما به تأثیر کیفیت آب در عملکرد مرغها، در بسیاری از مرغداریها اهمیت به سزایی داده نمیشود.
-
برای این که بتوانیم از بیمار شدن مرغها در فصلهای سرد جلوگیری کنیم میباید کیفیت هوای سالنها را خوب نگهداریم. یکی از مهمترین نکات، رساندن سطح آمونیاک به کمترین، در سالنها است.
-
مرغداران صنعتی امروزی میباید از اینکه آیا در خوراک مرغداری «مایکوتوکسین» وجود دارد یا نه آگاهی بیشتری داشته باشند. هرچند که هنوز سطح بیزیان مایکوتوکسینها در خوراک مشخص نیست، اما با این همه میدانیم که در جیره بیشتر مرغداریها، مایکوتوکسینها وجود دارند.
-
رئیس انجمن پرورشدهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه نیاز کشورهای همسایه به مرغ، سالانه ۲.۵میلیون تن است، گفت: تاکنون، میزان صادرات مرغ از کشور نسبت به سال قبل حدود ۳۵درصد کاهش یافته است.
-
طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی برای حمایت از مصرفکنندگان و تضمین سلامت غذایی آنان، همزمان با سراسر کشور از اول آذر ماه در اردبیل اجرا خواهد شد.
-
با افزودن پروبایوتیک چندسویه "پروتکسین" به آب و یا خوراک جوجهها شرایط محیط دستگاه گوارش را با میکروفلور سودمند پر کرده و همزمان با تقویت سیستم ایمنی از طریق دستگاه گوارش به مقاومت جوجهها در برابر بیماریها یاری میکند.
-
تهویه در مرغداری بسیار حائز اهمیت است، چرا که دستگاه تنفس طیور دارای انشعابات فراوانی است که به کیسههای هوایی ختم میگردد و به همین علت راندمان تنفسی طیور تقریا ً 2برابر حیوانات دیگر میباشد.
-
رئیس انجمن پرورشدهندگان مرغ گوشتی هفته گذشته اعلام کرد: عنوان مرغ سبز بهانهای برای گران فروختن کالا است، و از نظر ماهیتی هیچ تفاوتی با مرغهای معمولی ندارد.
-
پرورشدهندگان طیور باید نگران کیفیت آب باشند، آب با کیفیت پائین میتواند باعث اختلال درهضم و متعاقب آن تاثیر منفی برعملکرد پرنده بگذارد زمانی که کیفیت آب آشامیدنی پائین باشد میتواند باعث کاهش اثر واکسن و داروهای استفاده شده در داخل سیستم آبرسانی شود.
-
"پروتکسین" فرآوردهای کاملاً طبیعی، دارای پروبایوتیکهای باکتریایی، قارچ و مخمر است که برای کمک به رشد و ایمنی بیشتر جوجهها و مرغها، وافزایش تولید گوشت و تخممرغ فرموله شده است.
-
"پروتکسین" فرآوردهای کاملاً طبیعی، دارای پروبایوتیکهای باکتریایی، قارچ و مخمر است که برای کمک به رشد و ایمنی بیشتر جوجهها و مرغها، و افزایش تولید گوشت و تخم مرغ فرموله شده است .
-
بررسی نتایج برخی مطالعات انجام شده نشان میدهد که محدویت غذایی در ابتدای دوره پرورشی سبب بهبود عملکرد بعدی طیور میگردد، لیکن نظر همه محققین این چنین نمیباشد.