-
عامل بیماری کوکسیدیوز انگل تک یاختهای از جنس آیمریا میباشد که درون روده اکثر دامها و پرندگان اهلی و وحشی رشد میکند.
-
کاغذ جوجه VIOSION برای مصرف در مرغداریهای صنعتی
-
آب نوشیدنی گلههای طیور میتواند مشکل پنهان و ناشناخته در مرغداریهایی باشد که عملکرد آنها ضعیف است.
-
اهمیت مصرف کلکسیفرول (CC) در جیره غذایی پرندگان
-
میزان نیاز پرنده به کلکسیفرول (CC) تا حد زیادی به سطوح و نسبت کلسیم و فسفر و غلظت فیتات در جیره، غلظت ویتامین C و A، مکمل چربی، برنامه نوردهی سالن و سایر عوامل بستگی دارد.
-
اگر در زمانی که جوجه وارد سالن میشود بستر مناسبی در سالن نباشد، پرندگان جوان تعادل خود را از دست میدهند و لیز میخورند. این خود عاملی در ایجاد مشکلات در پاها است.
-
ناهنجاری پا در 30 سال گذشته از موارد جدی پرورش جوجه گوشتی بوده است. اولین متخصصین موسسات اصلاحی به ناهنجاریهای پا در جوجهها توجه داشتند ولی این مشکل به موازات اصلاح نژاد مرغها برای سرعت رشد در مرغداری ظهور کرد و امروز به یک چالش تبدیل شده است.
-
به خوبی ثابت شده است که جوجههای با کیفیت خوب، پیششرط مرغهای گوشتی هستند که در طول دوره رشد، عملکرد خوبی داشتهاند.
-
هنگامیکه با وجود واکسیناسیون، بیماری به گله میزند، معمولاً کیفیت واکسنها را زیر سؤال میبرند، در حالی که عوامل دیگری نیز در این ناکارآمدی دخالت دارند.
-
آب، مهمترین ماده غذایی برای مرغها است. با این که ضرورت فراهم بودن آب کافی، و در دسترس بودن آسان آن برای مرغها به خوبی دانسته شده است، اما به تأثیر کیفیت آب در عملکرد مرغها، در بسیاری از مرغداریها اهمیت به سزایی داده نمیشود.
-
برای این که بتوانیم از بیمار شدن مرغها در فصلهای سرد جلوگیری کنیم میباید کیفیت هوای سالنها را خوب نگهداریم. یکی از مهمترین نکات، رساندن سطح آمونیاک به کمترین، در سالنها است.
-
مرغداران صنعتی امروزی میباید از اینکه آیا در خوراک مرغداری «مایکوتوکسین» وجود دارد یا نه آگاهی بیشتری داشته باشند. هرچند که هنوز سطح بیزیان مایکوتوکسینها در خوراک مشخص نیست، اما با این همه میدانیم که در جیره بیشتر مرغداریها، مایکوتوکسینها وجود دارند.
-
رئیس انجمن پرورشدهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه نیاز کشورهای همسایه به مرغ، سالانه ۲.۵میلیون تن است، گفت: تاکنون، میزان صادرات مرغ از کشور نسبت به سال قبل حدود ۳۵درصد کاهش یافته است.
-
طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی برای حمایت از مصرفکنندگان و تضمین سلامت غذایی آنان، همزمان با سراسر کشور از اول آذر ماه در اردبیل اجرا خواهد شد.
-
با افزودن پروبایوتیک چندسویه "پروتکسین" به آب و یا خوراک جوجهها شرایط محیط دستگاه گوارش را با میکروفلور سودمند پر کرده و همزمان با تقویت سیستم ایمنی از طریق دستگاه گوارش به مقاومت جوجهها در برابر بیماریها یاری میکند.