-
گاوها برای شیردوشی بایستی به محل دیگری غیر از اصطبل نگهداری دام برده شوند. رعایت بهداشت در سالن شیردوشی مهمترین مرحله تولید شیر بهداشتی با بار میکروبی کم میباشد
-
امروزه دستگاههای سمچینی هیدرولیک برای گاوهای با وزن 200 تا 900 کیلوگرم طراحی شده است. برای جلوگیری از رسیدن آسیب به حیوان همه عملکردهای دستگاه با فشار هیدرولیک تنظیم میشود.
-
مطالعهای که در دانشگاه دامپزشکی ناتینگهام انجام شد نشان داد که دستکاری بیش از اندازه منجر به ایجاد شرایط بدی در ناخن میشود؛ این رخداد در دامهای مزرعه و اسب نیز ممکن است اتفاق بیفتد.
-
دو عامل دما و رطوبت در محیط مهمترین عوامل در تعیین توانایی حیوان در دفع حرارت از بدن میباشند. بنابراین امروزه در تعیین شدت تنش حرارتی هر دو عامل را در نظر گرفته و از شاخصی به نام شاخص دما-رطوبت (THI) استفاده میشود.
-
بد کار کردن دستگاه شیردوشی باعث بروز ورم پستان در گله شده و باعث کاهش کیفیت شیر تولیدی میگردد. در کلیه مراحل شیردوشی توجه به بهداشت مهم میباشد.
-
واحد دوشنده در دستگاه شیردوشی شامل کلاهکها (لاینرها، پوسته فلزی کلاهک)، فنجانک (خرچنگی) و شلنگهای کوتاه خلاء و شیر میباشد که بین 2 تا 4 کیلوگرم وزن دارد و به طور متوسط 75/2 کیلوگرم میباشد.
-
امروزه ماشینهای شیردوشی را میتوانیم به دو دسته سنتی و صنعتی تقسیم کنیم. ماشینهای شیردوشی که در گاوداریها به کار گرفته میشوند به دو نوع ثابت و سیار تقسیمبندی میشوند.
-
سال 1903 اولین بار الکساندر گیلیز استرالیایی دستگاه شیردوشی جدید را ساخت او یک کلاهک و یک لایه داخلی به ماشینی که قبلاً در بریتانیای کبیر ساخته شده بود، اضافه نمود.
-
پژوهشگر گیلانی عنوان کرد: جانشین کردن پودر سبز به میزان یکسوم در جیره غذایی گاوهای شیری باعث افزایش مقدار شیر میشود.
-
تحقیقات نشان داده است، تزریق روزانه یک ماده شیمیایی که احساس شادی ایجاد میکند، در افزایش سطح کلسیم در خون گاوهای هلشتاین و شیر گاوهای جرسی تأثیر دارد.
-
نژادهای اصیل دام، حاصل علم و پژوهش و زحمات طاقتفرسای چندین دهه دانشمندان است. مطالعات بسیاری در زمینه تغذیه گاوهای شیری برای افزایش تولید شیر، انجام شده که بخشی از آن را در مقاله حاضر میخوانید.
-
گاو باید 8 تا 10 هفته بعد از زایمان به پیک تولید برسد. تلیسههای شکم اول، تقریبا به 25درصد پیک گاوهای مسنتر میرسند.
-
نژادهای اصیل دام، حاصل علم و پژوهش و زحمات طاقتفرسای چندین دهه دانشمندان است. مطالعات بسیاری در زمینه تغذیه گاوهای شیری برای افزایش تولید شیر، انجام شده که بخشی از آن را در مقاله حاضر میخوانید.
-
نقش اصلی دانهها و ضایعات کارخانهجات، تأمین انرژی برای گاوهای شیری است. یولاف و جو از لحاظ پروتئین خام، در سطح میانه و کمی بالاتر قرار دارند.
-
سمپاشهایی که در گاوداری استفاده میشوند، به دو دسته محلولپاشها و گردپاشها تقسیم میشوند. هرکدام از این دو دسته خود میتواند در انواع مهمی طبقهبندی شوند که در ادامه میخوانید.