• نکات تازه درباره نور سالن های مرغداری ها (بخش دوم)

    نکات تازه درباره نور سالن‌های مرغداری‌ها

    تاکنون پژوهش‌های اندکی درباره تأثیر نور ماوراءبنفش روی مرغ‌ها در سالن مرغداری انجام گرفته است. در ادامه مطالعات خانم شارلوت جیمز (James Charlotte) را در این زمینه می‌خوانیم.

  • نکات تازه درباره نور سالن های مرغداری ها (بخش نخست)

    نور سالن‌های مرغداری‌ها

    در سراسر کشور، پژوهشگران کوشش می‌کنند تا پی ببرند چه نوری روی رشد مرغ‌ها، توان باروری آنها، و تندرستی و آسودگی آنها تأثیر بهتری می‌گذارد.

  • کاستن از سطح آمونیاک در سالن های مرغداری (بخش دوم)

    کاستن از سطح آمونیاک در سالن‌های مرغداری

    هدف بیشتر مدیران مرغداری‌ها این است که یا از بالا رفتن تراکم آمونیاک در سالن‌ها پیشگیری کنند، یا التهاب پدید آمده از بالا بودن تراکم آمونیاک را کنترل، و آسیب آن روی سلامتی و عملکرد گله را به کمترین ممکن برسانند.

  • کاستن از سطح آمونیاک در سالن های مرغداری (بخش نخست)

    کاستن از سطح آمونیاک سالن‌های مرغداری

    کارهایی برای کاستن از سطح آمونیاک، از جمله مدیریت عملکرد دستگاه گوارش، می‌توان انجام داد که می‌توانند سلامتی، آسایش و عملکرد گله شما را بهبود ببخشند.

  • مایکوتوکسین ها چگونه باعث ضرر اقتصادی می شوند؟

    مایکوتوکسین‌ها چگونه  باعث ضرر اقتصادی می‌شوند؟

    مشکلات و اختلالات متعددی با وجود مایکوتوکسین‌ها بوجود می‌آید که علاوه بر بروز بیماری‌های کلینیکی، عوارض تحت کلینیکی (کاهش تولید حیوانات مزرعه‌ای)، کاهش ارزش غلات و کل خوراک مشاهده خواهد شد.

  • پی بردن به وضع میکروبایولوژی جوجه های یک‌روزه

    پی بردن به وضع میکروبایولوژی جوجه‌های یک‌روزه

    پولت‌هایی که به مرغداری می‌رسند می‌باید از نظر سلامتی کاملاً مطمئن و بی‌نقص باشند. برای بررسی و مدیریت سلامت جوجه‌های یک‌روزه باید به نکاتی که در این نوشته آمده است توجه کنید.

  • پیشگیری از کوکسیدیوز و نکروز روده

    پیشگیری از کوکسیدیوز و نکروز روده

    برای کنترل کوکسیدیوز و نکروز روده، گذشته از کار فیزیولوژیکی، مانند پاسخ ایمنی محافظتی، تغذیه، متابولیزم، و ازمیان بردن بیماری‌زاها، میکروبایوتای دستگاه گوارش می‌تواند با تغییرات فیزیولوژیکی انگل‌ها، به مقاومت در برابر کوکسیدیوزها کمک کند.

  • ناتوانی پاها، و کمبود کلسیم مرغ های تخمگذار در قفس

    ناتوانی پاها، و کمبود کلسیم مرغ‌های تخمگذار در قفس

    در این مقاله، نشانه‌ها و عوارض رایج ضعف پاها در مرغ‌های تخمگذار که در قفس به‌سر می‌برند، و نیز راه‌های پیشگیری از این عارضه، بررسی شده است.

  • دلایل بروز نقرس در طیور

    دلایل بروز نقرس در طیور

    علل بروز نقرس را معمولاً به سختی می‌توان تعیین نمود. صدمه به کلیه ممکن است خیلی قبل از شروع مرگ ومیر ناشی از نقرس اتفاق افتاده باشد.

  • نقرس (gout) در طیور

    نقرس gout در طیور

    نقرس احشایی یکی از بیماری‌های ماکیان بوده که باتوجه به جراحات مختلف و قابل توجه آن از نام‌های مختلفی همچون نفریت توکسیک حاد، نقرس کلیوی، سنگ کلیه، نقرس تغذیه‌ای، نفروزیس و... برای توصیفش استفاده می‌شود.

  • ردیابی تخم مرغ های نطفه دار آلوده

    ردیابی تخم‌مرغ‌های نطفه‌دار آلوده

    هدف هر مرغداری مادر، تولید تخم‌مرغ‌های نطفه‌داری است که بتوان از آنها جوجه‌هایی با توان رشد مناسب، به دست آورد؛ اما کیفیت می‌تواند در اثر برخی عوامل، تضعیف شود که زیان آن، بسیار بیشتر از تنها از دست دادن یک تخم‌مرغ است.

  • آب آشامیدنی مرغ ها (بخش نخست)

    آب آشامیدنی مرغ‌ها

    آب، یک ماده غذایی بسیار مهم است که تا هنگامی که یک مشکل جدی برای مرغداری پیش نیامده است به اندازه کافی به آن توجه نمی‌شود.

  • آب آشامیدنی مرغ ها (بخش دوم)

    آب آشامیدنی مرغ‌ها

    آب در مرغداری برای نوشیدن مرغ‌ها، کاستن از دمای هوای سالن‌ها (با استفاده در کولرها و مه‌پاش‌ها)، و برای پاکیزه کردن محیط و دستگاه‌ها به کار برده می‌شود.

  • 15 نکته اساسی برای دستیابی به توان تولید در مرغداری های مدرن

    توان تولید در مرغداری‌های مدرن

    خوراک باکیفیت، راهبردهای دامپزشکی، و توجه بیشتر به مدیریت مرغداری و مرغ‌ها، به دستیابی به توان تولید ژنتیکی، کمک می‌کند.

  • مصرف مونوکلسیم فسفات در تغذیه دام و طیور

    مصرف مونوکلسیم فسفات در تغذیه دام و طیور

    مونوکلسیم فسفات بعنوان مکمل کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور مورد استفاده قرار مى‌گیرد. دام و طیور براى ادامه حیات و بازدهى مناسب نیاز مبرمى ‏به مواد معدنى و در رأس آن کلسیم و فسفر دارند.

عناوین اصلی