-
نخستین فرآورده پروبایوتیکی در ایران پس از انجام آزمایش فارمی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، سرانجام، در سال 81 نزد سازمان دامپزشکی کشور به ثبت رسید و نخستین مرغداری که مصرف آن را آزمود، مرغداری زربال در شمال کشور بود.
-
هنگامی که درباره تجربه مرغداران اروپایی از مصرف پروبایوتیکها بحث میکنیم، مهم است که این تجارب را در چارچوب آنچه که در دیگر مناطق جهان میگذرد قرار دهیم.
-
این نوشته توضیحی مختصر دررابطه با اثرات مختلف استفاده از پریبیوتیکها برسیستم ایمنی، عملکرد و شاخصهای تولید طیور خواهد داد.
-
هدف از مدیریت در ساعات اولیه ورود جوجهها به مرغداری این است که همهی آنها به اندازه کافی دان و آب مصرف کنند. اگر آب و دانه کافی به جوجهها نرسد عملکردشان بهطرز برگشتناپذیری بهخطر خواهد افتاد.
-
تاکنون پژوهشهای اندکی درباره تأثیر نور ماوراءبنفش روی مرغها در سالن مرغداری انجام گرفته است. در ادامه مطالعات خانم شارلوت جیمز (James Charlotte) را در این زمینه میخوانیم.
-
در سراسر کشور، پژوهشگران کوشش میکنند تا پی ببرند چه نوری روی رشد مرغها، توان باروری آنها، و تندرستی و آسودگی آنها تأثیر بهتری میگذارد.
-
هدف بیشتر مدیران مرغداریها این است که یا از بالا رفتن تراکم آمونیاک در سالنها پیشگیری کنند، یا التهاب پدید آمده از بالا بودن تراکم آمونیاک را کنترل، و آسیب آن روی سلامتی و عملکرد گله را به کمترین ممکن برسانند.
-
کارهایی برای کاستن از سطح آمونیاک، از جمله مدیریت عملکرد دستگاه گوارش، میتوان انجام داد که میتوانند سلامتی، آسایش و عملکرد گله شما را بهبود ببخشند.
-
مشکلات و اختلالات متعددی با وجود مایکوتوکسینها بوجود میآید که علاوه بر بروز بیماریهای کلینیکی، عوارض تحت کلینیکی (کاهش تولید حیوانات مزرعهای)، کاهش ارزش غلات و کل خوراک مشاهده خواهد شد.
-
پولتهایی که به مرغداری میرسند میباید از نظر سلامتی کاملاً مطمئن و بینقص باشند. برای بررسی و مدیریت سلامت جوجههای یکروزه باید به نکاتی که در این نوشته آمده است توجه کنید.
-
برای کنترل کوکسیدیوز و نکروز روده، گذشته از کار فیزیولوژیکی، مانند پاسخ ایمنی محافظتی، تغذیه، متابولیزم، و ازمیان بردن بیماریزاها، میکروبایوتای دستگاه گوارش میتواند با تغییرات فیزیولوژیکی انگلها، به مقاومت در برابر کوکسیدیوزها کمک کند.
-
در این مقاله، نشانهها و عوارض رایج ضعف پاها در مرغهای تخمگذار که در قفس بهسر میبرند، و نیز راههای پیشگیری از این عارضه، بررسی شده است.
-
علل بروز نقرس را معمولاً به سختی میتوان تعیین نمود. صدمه به کلیه ممکن است خیلی قبل از شروع مرگ ومیر ناشی از نقرس اتفاق افتاده باشد.
-
نقرس احشایی یکی از بیماریهای ماکیان بوده که باتوجه به جراحات مختلف و قابل توجه آن از نامهای مختلفی همچون نفریت توکسیک حاد، نقرس کلیوی، سنگ کلیه، نقرس تغذیهای، نفروزیس و... برای توصیفش استفاده میشود.
-
هدف هر مرغداری مادر، تولید تخممرغهای نطفهداری است که بتوان از آنها جوجههایی با توان رشد مناسب، به دست آورد؛ اما کیفیت میتواند در اثر برخی عوامل، تضعیف شود که زیان آن، بسیار بیشتر از تنها از دست دادن یک تخممرغ است.