-
آستانه بالایی دما بهعنوان حداکثر دمایی که حیوان در آن محدوده احساس آرامش میکند، تعریف میشود. زمانی که دما از محدوده قابل تحمل فراتر رود، حیوان استرس حرارتی را تجربه میکند.
-
باتوجه به قیمت بالای غلات، برای تولید خوراک طیور با قیمت مناسب، استفاده از ذرت تقطیر شده با حلال (DDGS) به تولیدکنندگان پیشنهاد شده است.
-
مصرف کنسانتره دامی و دان آماده پلت شده جهت تغذیه دام و طیور مزایای بسیاری دارد که برخی از آنها عبارتند از موارد ذکر شده در این نوشته.
-
مزایای آبخوری اتوماتیک سیستم نیپل (Automatic nipple drinker system) شامل موارد زیر است.
-
ازجمله مزایای دانخوری اتوماتیک سیستم زنجیری (Chain system automatic feeding) میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
-
راهکارهای تغذیه ای و نقش اسیدهای آمینه، ویتامینها و کیلاتهای معدنی در مقابله با اثرات منفی استرس گرمایی در صنعت طیور
-
بعضی عوامل مدیریتی ازقبیل تهویه مناسب سالن، کاهش تراکم سالن و عادت دادن طیور به گرما و اعمال محدودیت غذایی، اصلاح ترکیب جیره و افزودن برخی الکترولیتها و ویتامینها و مواد معدنی در تخفیف استرس گرمایی مؤثر است.
-
استرس گرمایی در طیور منجر به افزایش تعداد تنفس، افزایش pH خون، تولید لاشههای سبکتر و پرچربتر، افزایش دفع الکترولیتهای خون ازقبیل سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن و بیکربنات، رقیق شدن خون و کاهش هماتوکریت میشود.
-
بنتونیت یک کانی است که عمده مصارف آن در صنایع حفاری، ریختهگری و... میباشد اما در سالهای اخیر ترکیب خاص و فرآوری شده آن جهت استفاده در خوراک دام و طیور مورد توجه خاصی قرار گرفته است.
-
بهدلیل چالشهای امروزی و افزایش رقابت در بازار، پرورشدهندگان خوک و طیور در سرتاسر جهان میتوانند از پیشرفتهای جدید تکنولوژی آنزیمی خوراک برای کمک به حذف هزینهها با حفظ تولید، استفاده کنند.
-
محصول PL-68 منبع عمومی بسیار مقرون بهصرفهای از پروتئین و اسیدهای آمینه در جیرههای غذایی حیوانات مزرعهای میباشد.
-
PL-68 حاوی سطوح بالایی از پروتئین با منشاء گیاهی است که تامینکننده حداقل ۷۲٪ و پروتئین خام میباشد.
-
محصول PL-68 ترکیب پروتئینی جالبتوجه و مقرون بصرفه بوده، که طی روش تخمیر استحصال و تامینکننده اسیدهای آمینه ضروری در تغذیه حیوانات مزرعهای میباشد.
-
مجموعه میکروبهای دستگاه گوارش مرغها، تنها یک کلکسیون از میکروارگانیزمها نیست، بلکه یکی از «اعضای بدن مرغ» است
-
توجه به کیفیت تخممرغ یکی از عوامل موفقیت مرغداریهای تخمگذار است. در شرایط کنونی بازار، و توجه مردم به کیفیت مواد غذایی، مدیران مرغداریها را تشویق میکند که مواظب کیفیت تولید خود باشند.