-
شرایط محیط به گونهای است که در مرغداریها نمیتوان به طور کامل از تلفات مرغها پیشگیری کرد. این مقاله، تلفات مرغداریها از آشفتگیهای دستگاه گوارش، و راههای پرهیز از آنها را بازنگری میکند.
-
بیوسکیوریتی یک سری کارهایی است که صاحبان مرغداریها میباید برای محافظت از گله مرغهای خودشان در برابر بیماریها از آنها آگاه باشند و آنها را انجام دهند.
-
افزایش نگرانی جامعه بینالمللی از ایجاد باکتریهای مقاوم به مواد ضدمیکروبی، مرغداران را در سرتاسر جهان واداشته است که دنبال راههای تازهای برای حفظ سطح تولید کنونی، و سالم نگه داشتن مرغها بگردند.
-
با سلامتی دستگاه گوارش میتوان به بهترین عملکرد مرغها دست یافت. دستگاه گوارش سالم به معنای بهترین عملکرد مرغها و رسیدن به توان تولید و حتی فراتر رفتن از توان تولید ژنتیکی آنها است.
-
مایکوتوکسینها متابولیتهایی هستند که بهوسیله کپکها تولید میشوند و میتوانند محصولات کشاورزی را پیش از برداشت، آلوده کنند و در شرایط نگهداری نامناسب به رشد خود ادامه دهند.
-
در این بخش از مقاله با عوامل دیگری که باعث ناکارآمدی واکسیناسیون طیور در مرغداریها میگردد، آشنا میشوید.
-
امروزه استفاده از آنتیکوکسیدیالها وسیله بسیار موثر در پیشگیری از کوکسیدیوز در گلههای طیور میباشد، علاوه بر مصرف آنتی کوکسیدیالها، مدیریت و توجه به مواردی سبب موفقیت برنامه کنترل کوکسیدیوز در طیور خواهد شد.
-
مهمترین فاکتور کنترل سلامت گله میزان اشتها و خوردن دان و آب میباشد.
-
مصرف آب سالم در مرغداریها بسیار خائز اهمیت است، همچنین 60 تا 65 درصد هزینههای یک مرغداری را جیره غذایی تشکیل میدهد که ترکیب مواد آن نیز به مطالعات زیادی نیاز دارد.
-
مصرف بیرویه دارو به خصوص آنتیبیوتیکها از معضلات جدی صنعت مرغداری ماست که نتیجه آن را به صورت ایجاد سریع مقاومت میکروبی در مقابل داوها، مشاهده میکنیم.
-
در آزمایشی که ما انجام دادیم پی بردیم که قرارگرفتن جانور میزبان در برابر سرما، تغییرات چشمگیری در ترکیب فلور میکروبی دستگاه گوارش او پدید میآورد.
-
تراکم مناسب در مرغداری در یکنواختی و رشد مناسب آن تأثیر قاطع دارد. تعداد جوجه در واحد سطح بستگی به وزن و جثه آنها دارد.
-
در مقاله پیشرو بطور خلاصه به بررسی نکاتی درباره گندزدایی بین دو دوره پرورش در مرغداریها میپردازیم.
-
بستر راحت و نرم دو نقش مهم ایفا میکند. اولاً مانع از تماس جوجه با کف سرد سالن و در نتیجه مانع سرماخوردگی به خصوص در فصول سرد میشود و دوم آن که مانع بروز مشکلات در اندام حرکتی و"تاولهای سینهای" میشود.
-
کمبود اکسیژن در مرغداری باعث کمخونی، کاهش رشد، انواع بیماریهای تنفسی و آسیت و نهایتاً کاهش جدی عملکرد گله میشود.