• بایوفیلم چگونه تشکیل می شود؟

    بایوفیلم چگونه تشکیل می‌شود؟

    میکروارگانیزم‌های بیماری‌زا اگر فرصت یابند، می‌توانند به صورت یک اجتماع پایدار درآیند که ازبین بردن آنها، به ویژه در لوله‌های آبرسانی کاری دشوار و پیچیده خواهد بود. این محیط زیست میکروبی را «بایوفیلم» نام نهاده‌اند.

  • بهداشت آب آشامیدنی مرغ ها

    بهداشت آب آشامیدنی مرغ‌ها

    آب آشامیدنی، مواد مغذی را به درون بدن می‌برد و روند هضم را مشخص می‌کند، دمای درونی بدن را تنظیم می‌نماید، مواد سمی را می‌زداید، و پشتیبان تندرستی بدن جانوران است. بنابراین کیفیت آب آشامیدنی نقش بسزایی در پرورش طیور دارد.

  • ضدعفونی مرغداری

    ضدعفونی مرغداری

    در هر نوبت جوجه‌ریزی سالن مرغداری باید کاملاً تخلیه شده، ضدعفونی و میکروب‌زدایی شود. در ادامه به بررسی مراحل انجام آن خواهیم پرداخت.

  • زندگی بدون آنتی بیوتیک ها

    زندگی بدون آنتی‌بیوتیک‌ها

    مرغداران، پیش از این که گام به دوره تولید «با آنتی‌بیوتیک هرگز» بگذارند می‌باید مدتی به این موضوع بیاندیشند و برای آن برنامه‌ریزی کنند.

  • نقش ویتامین ها در تولیدمثل حیوانات

    نقش ویتامین‌ها در تولیدمثل حیوانات

    تاثیر ویتامین‌ها بر تولیدمثل پرندگان و حیوانات دارای ابعاد مختلف وگوناگونی است و فقدان ویتامین‌های مورد نیاز بدنی حیوانات علاوه بر اینکه می‌تواند سلامت حیوان یا پرنده را به خطر بیاندازد می‌تواند باعث عدم تولیدمثل یا تولیدمثلی فاقد بازده گردد.

  • اهمیت پاکیزگی آب نوشیدنی مرغ ها

    اهمیت پاکیزگی آب نوشیدنی مرغ‌ها

    در خطوط آبرسانی، یا در آب جاری، که هیچ یا بسیار اندک، از مواد ضدعفونی‌کننده وجود ندارد، بایوفیلم تشکیل می‌شود، حتی اگر آب نوشیدنی پاکیزه باشد.

  • چه موادی با پروتکسین سازگاری دارند؟

    چه موادی با پروتکسین سازگاری دارند؟

    آیا «پروتکسین» با آنتی‌بیوتیک‌های خوراکی، محرک‌های رشد آنتی‌بیوتیکی، و کوکسیدیات‌ها سازگاری دارد؟

  • اثرگذاری و دست کاری میکروفلور دستگاه گوارش مرغ ها

    اثرگذاری و دست‌کاری میکروفلور دستگاه گوارش مرغ‌ها

    فلور میکروبی دستگاه گوارش مجموعه میکروارگانیزم‌هایی هستند که معمولاً در دستگاه گوارش زندگی می‌کنند و می‌توانند کارهای سودمندی را برای میزبان انجام دهند.

  • ویژگی باکتری های پروتکسین

    ویژگی باكتری‌های پروتكسین

    فهرست زیر، میکروارگانیسم‌هایی را که در ساخت پروتکسین بکار برده شده‌‌اند، و ویژگی آنها را بازگو می‌کند.

  • بررسی اثر پروتکسین بر روی تیتر حاصل از واکسیناسیون

    بررسی اثر پروتکسین بر روی تیتر حاصل از واکسیناسیون

    این پژوهش علمی، روی جوجه‌ها، برای برآورد کارآیی و توان فرآورده پروبیوتیکی «پروتکسین Protexin» در زمینه افزایش پاسخ ایمنی در زمان استفاده از واکسن‌ها، برای پیشگیری هرچه بیشتر از بروز بیماری‌های ویروسی انجام گرفته است.

  • کیفیت، کمیت، آلودگی شیمیایی، آلودگی بیماری‌زاها

    آب آشامیدنی گله مرغداری

    آب آشامیدنی گله مرغداری

    بدون آب زندگی نخواهد بود، اما آنچه که ما معمولاً از نظر دور می‌داریم، این است که آبی که کیفیت آن ضعیف باشد تأثیر منفی روی عملکرد گله می‌گذارد، به ویژه در گرمای هوا، و هنگامی که مرغ‌ها در خطر استرس گرمایی نیز قرار دارند.

  • پاکیزگی، و تأمین آب سالم، کلید سودآوری گله

     پاکیزگی، و تأمین آب سالم، کلید سودآوری گله

    هر مرغداری، چه کوچک و چه بزرگ، برای رسیدن به سودآوری و ادامه آن، می‌یابد بتواند مرغ‌های سالم پرورش دهد، و پرورش مرغ‌های سالم نیازمند رعایت پاکیزگی در همه بخش‌های مرغداری به عنوان بخشی از برنامه بایوسکیوریتی مرغداری است.

  • عملیات ضروری بعد از ورود جوجه ها

    عملیات ضروری بعد از ورود جوجه‌ها

    عملیات ضروری بعد از ورود جوجه‌ها به سالن مرغداری، جهت پیشگیری از بروز بیماری، شامل موارد زیر است.

  • راه کارهای حذف آنتی بیوتیک ها در مرغداری

    حذف آنتی‌بیوتیک‌ها در مرغداری‌ها

    فشار مصرف‌کنندگان مرغ و تخم‌مرغ در آمریکا برای کنار نهادن مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در مرغداری‌ها رو به افزایش نهاده است. حال می‌پردازیم به کارهای مدیریتی – تغذیه‌ای و بهداشتی لازم برای حذف آنتی‌بیوتیک‌ها در پرورش طیور.

  • مسمومیت های رایج در طیور

    مسمومیت‌های رایج در طیور

    مسمومیت در طیور اغلب با افزایش نرخ تلفات، کاهش ناگهانی سرعت رشد در گله‌های گوشتی یا افت میزان تولید در گله‌های مولد و تخمگذار از علائم اولیه مسمومیت در طیور هستند.

عناوین اصلی