• دستگاه پالایش میکروبی هوا (air purifier device)

    دستگاه پالایش میکروبی هوا

    دستگاه پالایش میکروبی هوا دستگاهی‌ست برای ازبین بردن ویروس، قارچ، باکتری و بوی نامطبوع سالن‌های پرورش طیور

  • رطوبت مناسب سالن مرغداری

    رطوبت مناسب سالن مرغداری

    رطوبت سالن مرغداری به خصوص در دو هفته اول مهم است. پدهای خنک‌کننده در مناطق گرم و خشک علاوه بر ایجاد رطوبت مناسب، دمای سالن را هم کاهش می‌دهند.

  • جانشینی برای ضعف ایمنی مرغ ها بیابید

    جانشینی برای ضعف ایمنی مرغ‌ها بیابید

    آیا پروبایوتیک‌ها می‌توانند ضعفی را که رشد سریع ژنتیکی و منع مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها ایجاد کرده‌اند جبران کنند؟

  • برنامه حرارتی در مرغداری

    برنامه حرارتی در مرغداری

    به طور کلی اصل اساسی در تنظیم حرارت سالن مرغداری، راحتی و آسایش جوجه است. راحتی و آسایش جوجه هم یعنی این که جوجه دهن نزند، بال‌هایش را از هم باز نکند و در یک جا جمع نشوند تا حداکثر پراکندگی یکنواخت را در سطح سالن داشته باشند.

  • اثرات کمبود ویتامین ها در جیره مرغ مادر

    اثرات کمبود ویتامین‌ها در جیره مرغ مادر

    اثرات کمبود برخی از ویتامین‌ها در جیره غذایی مرغان مادر بر قدرت جوجه‌درآوری و کیفیت جوجه‌های تولیدی

  • برنامه نوری در مرغداری

    برنامه نوری در مرغداری

    برنامه نوری مناسب می‌تواند تاثیر بسیار بسزایی در رشد جوجه و کاهش بیماری‌ها داشته باشد. برنامه‌های خاموشی مختلفی برای نژادهای مختلف جوجه گوشتی توصیه شده است.

  • دانخوری و آبخوری در مرغداری

    دانخوری و آبخوری در مرغداری

    در ادامه به بررسی مشخصات دانخوری‌ها و آبخوری‌ها در مرغداری می‌پردازیم و اینکه در هر دوره از رشد جوجه‌ها از چه نوع آن باید استفاده کرد.

  • تهیه جوجه برای مرغداری

    تهیه جوجه برای مرغداری

    اهمیت کیفیت جوجه یک روزه از آن جاست که مرغدار برای موفقیت باید پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های لازم را در اختیار داشته باشد و به کمک حسن مدیریت این پتانسیل‌ها و قوه‌ها را به فعل و عمل تبدیل کند.

  • آماده سازی سالن‌ مرغداری

    ضدعفونی سالن‌ مرغداری

    در ادامه به بررسی نحوه آماده‌سازی و ضدعفونی سالن‌ مرغداری قبل از جوجه‌ریزی می‌پردازیم.

  • ساخت جایگاه برای مرغداری

    ساخت جایگاه برای مرغداری

    در ساخت جایگاه برای مرغداری باید استاندارهای زیادی را مد نظر قرار داد. از آنجا که این استانداردها معمولاً ازطرف دستورالعمل‌های مراجع مجوز دهنده، لحاظ شده است، بنابراین به صورت خلاصه به آنها می‌پردازیم.

  • مقابله با راه‌های انتقال بیماری‌ها به وسیله انسان به مرغداری‌ها نباید کار دشواری باشد.

    نقش انسان ها در شیوع بیماری های طیور

    نقش انسان‌ها در شیوع بیماری‌های طیور

    رفت و آمد مردم، به ویژه کارکنان مرغداری‌ها و بازدیدکنندگان، انتقال مرغ‌ها ، تخم‌مرغ‌ها و خوراک، از مزرعه‌ای به مزرعه دیگر آشکارا نشان می‌دهد زمینه انتقال بیماری‌ها بسیار گسترده است.

  • بیماری آسیت (Ascites) در طیور گوشتی

    بیماری آسیت Ascites در طیور گوشتی

    ظرفیت شش‌ها برای نیاز به تقاضای اکسیژن برای رشد سریع جوجه‌های گوشتی جوابگو نمی‌باشد. اگر رشد شش‌ها در مقایسه با رشد سایر قسمت‌های بدن کمتر باشد باعث ایجاد آسیت (Ascites) می‌گردد.

  • راهنمای مدیریت مرغداری گوشتی

    مدیریت مرغداری گوشتی

    هدف مدیریت هر مرغداری گوشتی این است که مرغ‌های گله به گونه‌ای یکدست، به وزن دلخواه برسند. دو هفته نخست در زندگی جوجه‌های گوشتی بسیار مهم است و نیاز به توجه ویژه دارد.

  • ساخت دستگاه جوجه کشی در خانه

    ساخت دستگاه جوجه‌کشی در خانه

    در این مقاله سعی نموده‌ایم طرز ساخت دستگاه جوجه‌کشی خانگی برای کسانی که دوست دارند جوجه‌کشی دستی را تجربه کنند، توضیح دهیم.

  • تأثیر «لاکتوباسیلوس» بر کاهش چربی در کبد، ماهیچه و لاشه مرغ گوشتی

    تأثیر لاکتوباسیلوس بر کاهش چربی در کبد، ماهیچه و لاشه مرغ گوشتی

    بررسی تأثیر یک افزودنی لاکتوباسیلوس روی ترکیب کلسترول و مقدار چربی، اسید چرب کبد، ماهیچه‌ها و کالبد جوجه‌های گوشتی انجام گرفت.

عناوین اصلی