-
دستگاه پالایش میکروبی هوا دستگاهیست برای ازبین بردن ویروس، قارچ، باکتری و بوی نامطبوع سالنهای پرورش طیور
-
رطوبت سالن مرغداری به خصوص در دو هفته اول مهم است. پدهای خنککننده در مناطق گرم و خشک علاوه بر ایجاد رطوبت مناسب، دمای سالن را هم کاهش میدهند.
-
آیا پروبایوتیکها میتوانند ضعفی را که رشد سریع ژنتیکی و منع مصرف آنتیبیوتیکها ایجاد کردهاند جبران کنند؟
-
به طور کلی اصل اساسی در تنظیم حرارت سالن مرغداری، راحتی و آسایش جوجه است. راحتی و آسایش جوجه هم یعنی این که جوجه دهن نزند، بالهایش را از هم باز نکند و در یک جا جمع نشوند تا حداکثر پراکندگی یکنواخت را در سطح سالن داشته باشند.
-
اثرات کمبود برخی از ویتامینها در جیره غذایی مرغان مادر بر قدرت جوجهدرآوری و کیفیت جوجههای تولیدی
-
برنامه نوری مناسب میتواند تاثیر بسیار بسزایی در رشد جوجه و کاهش بیماریها داشته باشد. برنامههای خاموشی مختلفی برای نژادهای مختلف جوجه گوشتی توصیه شده است.
-
در ادامه به بررسی مشخصات دانخوریها و آبخوریها در مرغداری میپردازیم و اینکه در هر دوره از رشد جوجهها از چه نوع آن باید استفاده کرد.
-
اهمیت کیفیت جوجه یک روزه از آن جاست که مرغدار برای موفقیت باید پتانسیلها و ظرفیتهای لازم را در اختیار داشته باشد و به کمک حسن مدیریت این پتانسیلها و قوهها را به فعل و عمل تبدیل کند.
-
در ادامه به بررسی نحوه آمادهسازی و ضدعفونی سالن مرغداری قبل از جوجهریزی میپردازیم.
-
در ساخت جایگاه برای مرغداری باید استاندارهای زیادی را مد نظر قرار داد. از آنجا که این استانداردها معمولاً ازطرف دستورالعملهای مراجع مجوز دهنده، لحاظ شده است، بنابراین به صورت خلاصه به آنها میپردازیم.
-
رفت و آمد مردم، به ویژه کارکنان مرغداریها و بازدیدکنندگان، انتقال مرغها ، تخممرغها و خوراک، از مزرعهای به مزرعه دیگر آشکارا نشان میدهد زمینه انتقال بیماریها بسیار گسترده است.
-
ظرفیت ششها برای نیاز به تقاضای اکسیژن برای رشد سریع جوجههای گوشتی جوابگو نمیباشد. اگر رشد ششها در مقایسه با رشد سایر قسمتهای بدن کمتر باشد باعث ایجاد آسیت (Ascites) میگردد.
-
هدف مدیریت هر مرغداری گوشتی این است که مرغهای گله به گونهای یکدست، به وزن دلخواه برسند. دو هفته نخست در زندگی جوجههای گوشتی بسیار مهم است و نیاز به توجه ویژه دارد.
-
در این مقاله سعی نمودهایم طرز ساخت دستگاه جوجهکشی خانگی برای کسانی که دوست دارند جوجهکشی دستی را تجربه کنند، توضیح دهیم.
-
بررسی تأثیر یک افزودنی لاکتوباسیلوس روی ترکیب کلسترول و مقدار چربی، اسید چرب کبد، ماهیچهها و کالبد جوجههای گوشتی انجام گرفت.