-
مهمترین فاکتور کنترل سلامت گله میزان اشتها و خوردن دان و آب میباشد.
-
مصرف آب سالم در مرغداریها بسیار خائز اهمیت است، همچنین 60 تا 65 درصد هزینههای یک مرغداری را جیره غذایی تشکیل میدهد که ترکیب مواد آن نیز به مطالعات زیادی نیاز دارد.
-
مصرف بیرویه دارو به خصوص آنتیبیوتیکها از معضلات جدی صنعت مرغداری ماست که نتیجه آن را به صورت ایجاد سریع مقاومت میکروبی در مقابل داوها، مشاهده میکنیم.
-
در آزمایشی که ما انجام دادیم پی بردیم که قرارگرفتن جانور میزبان در برابر سرما، تغییرات چشمگیری در ترکیب فلور میکروبی دستگاه گوارش او پدید میآورد.
-
تراکم مناسب در مرغداری در یکنواختی و رشد مناسب آن تأثیر قاطع دارد. تعداد جوجه در واحد سطح بستگی به وزن و جثه آنها دارد.
-
در مقاله پیشرو بطور خلاصه به بررسی نکاتی درباره گندزدایی بین دو دوره پرورش در مرغداریها میپردازیم.
-
بستر راحت و نرم دو نقش مهم ایفا میکند. اولاً مانع از تماس جوجه با کف سرد سالن و در نتیجه مانع سرماخوردگی به خصوص در فصول سرد میشود و دوم آن که مانع بروز مشکلات در اندام حرکتی و"تاولهای سینهای" میشود.
-
کمبود اکسیژن در مرغداری باعث کمخونی، کاهش رشد، انواع بیماریهای تنفسی و آسیت و نهایتاً کاهش جدی عملکرد گله میشود.
-
در مقاله پیشرو به بررسی پنج نکته مهم در دوره Brooding (دو هفته نخست پرورش جوجهها) خواهیم پرداخت.
-
دستگاه پالایش میکروبی هوا دستگاهیست برای ازبین بردن ویروس، قارچ، باکتری و بوی نامطبوع سالنهای پرورش طیور
-
رطوبت سالن مرغداری به خصوص در دو هفته اول مهم است. پدهای خنککننده در مناطق گرم و خشک علاوه بر ایجاد رطوبت مناسب، دمای سالن را هم کاهش میدهند.
-
آیا پروبایوتیکها میتوانند ضعفی را که رشد سریع ژنتیکی و منع مصرف آنتیبیوتیکها ایجاد کردهاند جبران کنند؟
-
به طور کلی اصل اساسی در تنظیم حرارت سالن مرغداری، راحتی و آسایش جوجه است. راحتی و آسایش جوجه هم یعنی این که جوجه دهن نزند، بالهایش را از هم باز نکند و در یک جا جمع نشوند تا حداکثر پراکندگی یکنواخت را در سطح سالن داشته باشند.
-
اثرات کمبود برخی از ویتامینها در جیره غذایی مرغان مادر بر قدرت جوجهدرآوری و کیفیت جوجههای تولیدی
-
برنامه نوری مناسب میتواند تاثیر بسیار بسزایی در رشد جوجه و کاهش بیماریها داشته باشد. برنامههای خاموشی مختلفی برای نژادهای مختلف جوجه گوشتی توصیه شده است.