• مناسب ترین سن کشتار مرغ چه زمانی است؟

    سن کشتار مرغ

    طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ، نه تنها برای مصرف‌کننده داخلی به صرف است، بلکه تسهیل روند صادرات را نیز به همراه خواهد داشت.

  • آیا سیستم ایمنی تضعیف شده روی رشد مرغ ها اثر می گذارد؟

    تاثیر سیستم ایمنی ضعیف شده بر رشد مرغ‌ها

    بسیاری عوامل روی پاسخ ایمنی جانوری که زیر استرس قرار دارد اثر می‌گذارند. در مرغ‌ها، واکسیناسیون‌ها، کیفیت بد خوراک و آلودگی به مایکوتوکسین‌ها، از عوامل استرس‌زا هستند و می‌توانند نرخ رشد مرغ‌ها را کاهش دهند.

  • تأثیر رنگ نور بر رشد مرغ های گوشتی

    رنگ نور بر رشد مرغ‌های گوشتی

    بر اساس تحقیقات اخیر، مرغ‌های گوشتی که تا 26 روزگی در نور سبز و آبی پرورش یافته‌اند رشدی سریع‌تر و بهتر از سایر ترکیبات رنگی دیگر دارند.

  • مدیریت مرغداری ها در هوای گرم (بخش دوم)

    مدیریت مرغداری‌ها در هوای گرم

    هر روش مدیریتی که دریافت مواد مغذی را در دوره استرس گرمایی افزایش دهد، کاسته شدن تولید را به کمترین می‌رساند.

  • بتائین چیست؟

    بتائین چیست؟

    آیا افزودن بتائین به جیره طیور، خطر بروز کبد چرب را کاهش می‌دهد؟ قبل از هر چیز باید گفت که بتائین Betaine یک ماده مغذی کاربردی در تغذیه طیور می‌باشد.

  • بتائین یا کولین از واقعیت تا خیال!

    بتائین یا کولین

    عنوان این مطلب را این‌گونه انتخاب کردیم تا به موارد مهم در مورد بتائین و نقش این ماده بپردازیم امیدواریم آگاهی شما در مورد افزایش یافته و بتوانید اطلاعات غیر واقعی موجود در بازار را بهتر تشخیص دهید.

  • آشنایی با فرآیند بسته بندی انواع گوشت

    بسته بندی گوشت

    آشنایی با فرآیند بسته‌بندی انواع گوشت (گوشت گوسفند، گوشت گاوی، گوشت مرغ). رشد صنعت بسته‌بندی گوشت برای اینکه بتوانیم محصولات پروتئینی را با کیفیت خوب و استاندارد در اختیار جامعه قرار دهیم، لازم به نظر می‌رسد.

  • مدیریت مرغداری ها در هوای گرم (بخش نخست)

    رفع گرمای مرغداری

    گرمی هوا می‌تواند آسیب جدی به عملکرد مرغ‌ها بزند. کارآیی تولید، می‌تواند حتی بسیار پیش از آن‌که دمای هوا به سطح نگرانی‌آوری برسد، کاهش یابد.

  • تغذیه مرغ های گوشتی در استرس گرمایی‌

    تغذیه مرغ‌های گوشتی در استرس گرمایی‌

    برنامه تغذیه‌ای برای مرغ‌هایی که امکان دارد دچار استرس گرمایی شوند، می‌باید پیش از آن که گرمای تابستان اثرات منفی خود را روی مقدار خوراکی که مرغ‌ها می‌خورند بگذارد، به کار گرفته شود.

  • افزودنی های خوراک دام و طیور

    افزودنی‌های خوراک دام و طیور

    در پرورش حیوانات اهلی قسمت اعظم هزینه تولید مربوط به هزینه تغذیه می‌باشد که در برخی از شاخه‌های دامپروری تا 80% از کل هزینه پرورش دام را هزینه تغذیه شامل می‌شود.

  • نقش پروبیوتیک ها در تغذیه دام و طیور

    پروبیوتیک‌ها در تغذیه دام و طیور

    پروبیوتیک‌ها مکمل میکروبی زنده خوراکی هستند که سبب بهبود توازن میکروبی روده می‌گردند. مکمل پروبیوتیکی، شامل یک یا چند سویه سلول میکروبی است که قادر به تداوم زیستن یا تکثیر شدن درون روده فرد میزبان را دارد.

  • نقش پری بیوتیک ها در خوراک دام و طیور

    پری‌بیوتیک‌ها در خوراک دام و طیور

    پری‌بیوتیک‌ها به ترکیباتی از خوراک گفته می‌شود که قابل هضم و جذب نیستند ولی اثرات مفیدی بر حیوان میزبان داشته و سبب تحریک رشد و یا فعالیت تعداد محدودی از باکتری‌ها در کولون می‌شوند.

  • نقش توکسین بایندرها در تغذیه دام و طیور

    توکسین بایندرها در تغذیه دام و طیور

    یکی از موارد در خوراک دام و طیور که در واقع مهم‌ترین آنها نیز هست، وجود سموم قارچی (مایکوتوکسین‌ها) در نهاده‌هایی است که به مصرف دام و طیور می‌رسد‌.

  • اسیدی فایرها در خوراک دام و طیور

     اسیدی‌فایرها خوراک دام و طیور

    اسیدیفایرهای خوراکی (اسیدی کننده‌ها)، اسیدهایی هستند که به خوراک افزوده می‌شوند تا pH خوراک و دستگاه گوارش و سیتوپلاسم میکروبی را کاهش داده و مانع از رشد فلور میکروبی پاتوژن در روده گردد.

  • فیتوبیوتیک ها یا گیاهان دارویی

    فیتوبیوتیک‌ها گیاهان دارویی

    از برگ‌ها، ریشه‌ها، گل‌ها و گیاهان کامل برای تولید فرآورده‌های فیتوبیوتیک استفاده می‌شود. این محصولات می‌تواند به صورت خشک شده یا عصاره گیاهی تولید گردند.

عناوین اصلی