-
اهمیت کیفیت جوجه یک روزه از آن جاست که مرغدار برای موفقیت باید پتانسیلها و ظرفیتهای لازم را در اختیار داشته باشد و به کمک حسن مدیریت این پتانسیلها و قوهها را به فعل و عمل تبدیل کند.
-
در ادامه به بررسی نحوه آمادهسازی و ضدعفونی سالن مرغداری قبل از جوجهریزی میپردازیم.
-
در ساخت جایگاه برای مرغداری باید استاندارهای زیادی را مد نظر قرار داد. از آنجا که این استانداردها معمولاً ازطرف دستورالعملهای مراجع مجوز دهنده، لحاظ شده است، بنابراین به صورت خلاصه به آنها میپردازیم.
-
رفت و آمد مردم، به ویژه کارکنان مرغداریها و بازدیدکنندگان، انتقال مرغها ، تخممرغها و خوراک، از مزرعهای به مزرعه دیگر آشکارا نشان میدهد زمینه انتقال بیماریها بسیار گسترده است.
-
در این مقاله سعی نمودهایم طرز ساخت دستگاه جوجهکشی خانگی برای کسانی که دوست دارند جوجهکشی دستی را تجربه کنند، توضیح دهیم.
-
هر روش مدیریتی که دریافت مواد مغذی را در دوره استرس گرمایی افزایش دهد، کاسته شدن تولید را به کمترین میرساند.
-
آیا افزودن بتائین به جیره طیور، خطر بروز کبد چرب را کاهش میدهد؟ قبل از هر چیز باید گفت که بتائین Betaine یک ماده مغذی کاربردی در تغذیه طیور میباشد.
-
عنوان این مطلب را اینگونه انتخاب کردیم تا به موارد مهم در مورد بتائین و نقش این ماده بپردازیم امیدواریم آگاهی شما در مورد افزایش یافته و بتوانید اطلاعات غیر واقعی موجود در بازار را بهتر تشخیص دهید.
-
گرمی هوا میتواند آسیب جدی به عملکرد مرغها بزند. کارآیی تولید، میتواند حتی بسیار پیش از آنکه دمای هوا به سطح نگرانیآوری برسد، کاهش یابد.
-
در پرورش حیوانات اهلی قسمت اعظم هزینه تولید مربوط به هزینه تغذیه میباشد که در برخی از شاخههای دامپروری تا 80% از کل هزینه پرورش دام را هزینه تغذیه شامل میشود.
-
پروبیوتیکها مکمل میکروبی زنده خوراکی هستند که سبب بهبود توازن میکروبی روده میگردند. مکمل پروبیوتیکی، شامل یک یا چند سویه سلول میکروبی است که قادر به تداوم زیستن یا تکثیر شدن درون روده فرد میزبان را دارد.
-
پریبیوتیکها به ترکیباتی از خوراک گفته میشود که قابل هضم و جذب نیستند ولی اثرات مفیدی بر حیوان میزبان داشته و سبب تحریک رشد و یا فعالیت تعداد محدودی از باکتریها در کولون میشوند.
-
یکی از موارد در خوراک دام و طیور که در واقع مهمترین آنها نیز هست، وجود سموم قارچی (مایکوتوکسینها) در نهادههایی است که به مصرف دام و طیور میرسد.
-
اسیدیفایرهای خوراکی (اسیدی کنندهها)، اسیدهایی هستند که به خوراک افزوده میشوند تا pH خوراک و دستگاه گوارش و سیتوپلاسم میکروبی را کاهش داده و مانع از رشد فلور میکروبی پاتوژن در روده گردد.
-
از برگها، ریشهها، گلها و گیاهان کامل برای تولید فرآوردههای فیتوبیوتیک استفاده میشود. این محصولات میتواند به صورت خشک شده یا عصاره گیاهی تولید گردند.