-
دوره زمانی که دما افزایش مییابد ممکن است در برخی مناطق با افزایش رطوبت نسبی بوده که معمولا در ماههای تابستان میباشد، استرس گرمایی میتواند بر روی تولیدات گله اثر بگذارد.
-
امروزه تحقیق درخصوص پرورش دام و طیور باید توام با کارهای عملی باشد و استانداردها و کارشناسان دانشگاه بیشتر بر این مساله کار کنند و دامدار را آگاه کنند که اگر غذایی فرموله میشود این عمل بر اساس احتیاجات دام است.
-
یکی از این منابع که در طی سالهای اخیر بهعنوان یک منبع تغذیهای دام مورد استفاده قرار گرفته است، پودر کود مرغ میباشد.
-
مصرف دان پلت شده جهت تغذیه طیور مزایای بسیاری دارد که در این نوشته مواردی ذکر شده است.
-
با مدیریت تغذیه امکان کاهش استرس حرارتی وجود دارد و سبب میشود پرنده حرارت کمتری را تولید نماید و میزان بیشتری از حرارت تولید شده را نیز دفع نماید.
-
گری هاف، محقق مرکز تحقیقات کشاورزی آمریکا در آرکانزاس و همکارانش به بررسی تاثیرات عصاره مخمر غذایی بهجای آنتیبیوتیک در چند محل پرورش بوقلمون پرداختند.
-
تغذیه باکیفیت، راهکارهای دامپزشکی، توجه کافی به شرایط سالنها، و مدیریت کارآمد، میتوانند به شما، برای بهدست آوردن نتیجه بهتر، کمک کنند.
-
ایوبایوتیکها (eubiotic) فرآوردههایی هستند که از آمیختن پروبایوتیکها، پریبایوتیکها، اسیدهای ارگانیک و روغنهای ضروری (essential oils) بهدست میآیند.
-
آستانه بالایی دما بهعنوان حداکثر دمایی که حیوان در آن محدوده احساس آرامش میکند، تعریف میشود. زمانی که دما از محدوده قابل تحمل فراتر رود، حیوان استرس حرارتی را تجربه میکند.
-
باتوجه به قیمت بالای غلات، برای تولید خوراک طیور با قیمت مناسب، استفاده از ذرت تقطیر شده با حلال (DDGS) به تولیدکنندگان پیشنهاد شده است.
-
مصرف کنسانتره دامی و دان آماده پلت شده جهت تغذیه دام و طیور مزایای بسیاری دارد که برخی از آنها عبارتند از موارد ذکر شده در این نوشته.
-
مزایای آبخوری اتوماتیک سیستم نیپل (Automatic nipple drinker system) شامل موارد زیر است.
-
ازجمله مزایای دانخوری اتوماتیک سیستم زنجیری (Chain system automatic feeding) میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
-
راهکارهای تغذیه ای و نقش اسیدهای آمینه، ویتامینها و کیلاتهای معدنی در مقابله با اثرات منفی استرس گرمایی در صنعت طیور
-
بعضی عوامل مدیریتی ازقبیل تهویه مناسب سالن، کاهش تراکم سالن و عادت دادن طیور به گرما و اعمال محدودیت غذایی، اصلاح ترکیب جیره و افزودن برخی الکترولیتها و ویتامینها و مواد معدنی در تخفیف استرس گرمایی مؤثر است.