• دام و طیور

    سندرم افت تولید تخم مرغ EDS و تاثیرات آن بر اقتصاد پرورش طیور

    سندرم افت تولید تخم مرغ

    سندرم افت تولید تخم مرغ (Egg Drop Syndrome) یک بیماری است که بر اثر ویروس آدنوویروس (adenovirus) بر مرغان تخم‌گذار تاثیر می‌گذارد که با کاهش تولید تخم‌مرغ یا عدم رسیدن به اوج تخمگذاری نمایان می‌شود.

  • کنترل وزن تخم مرغ در گله های تخمگذار

    کنترل وزن تخم مرغ در گله های تخمگذار

    کنترل وزن تخم‌مرغ در گله‌های تخمگذار تجاری و همچنین گله‌های مرغ مادر اهمیت بسیار زیادی دارد. کنترل اندازه تخم‌مرغ در ابتدا و انتهای دوره تولید مستلزم استفاده از راه کارهای متفاوتی است.

  • سرانه مصرف گوشت مرغ در جهان

    سرانه مصرف گوشت مرغ در جهان

    گفته شده که سرانه مصرف پروتیین با سرانه درآمد و توسعه اقتصادی کشورها رابطه مستقیم دارد. سرانه مصرف گوشت مرغ در سال ٢٠١٧ را در ادامه می‌خوانید.

  • تولید خمیر مرغ استاندارد می شود

    خمیر مرغ

    اخیراً رییس سازمان استاندارد اعلام کرد که استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس مشروط به استاندارد شدن تولید آن است، رییس کانون صنایع غذایی گفت: شرایط برای تولید خمیرمرغ استاندارد در حال فراهم شدن است.

  • مصرف دل مرغ، آری؛ مصرف جگر مرغ، نه

    معمولاً مقدار مشخصی آنتی‌بیوتیک برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ در آب مرغ‌های معمولی، ریخته می‌شود. تمام شرکت‌هایی که این آنتی‌بیوتیک‌ها را تهیه می‌کنند، روی بسته‌بندی داروهای خود می‌نویسند مدت زمان منع مصرف گوشت مرغ بعد از مصرف آن آنتی‌بیوتیک خاص، چقدر است.

  • ده نکته که درباره تخم مرغ باید بدانید و شاید نمی دانستید!

    ارزش غذایی یک عدد تخم‌مرغ با 30 گرم انواع گوشت (قرمز، مرغ و ماهی) معادل دو تکه متوسط خورشی، نصف لیوان حبوبات پخته، یک چهارم لیوان حبوبات خام و یک چهارم لیوان انواع مغزها مانند بادام، پسته، فندق و گردو برابر است.

  • چه عواملى بر روى کیفیت گوشت طیور موثر است؟

    همان طور که مى دانیم صفات کیفى، صفات ظاهرى هستند که معمولا به وسیله چشم قابل ارزیابى هستند. کیفیت گوشت طیور از طریق طعم، شکل ظاهرى و بافت گوشت قابل تشخیص است.

  • مرغ‌های خام آلوده به باکتریهای خطرناک هستند

    تقریبا همه مرغ و جوجه‌هایی که به صورت خام در فروشگاه‌های بزرگ عرضه می‌شود، به باکتری‌های خطرناکی از قبیل سامونلا یا ای‌کولی آلوده هستند.

  • باورهای غلط درمورد تخم مرغ

    تخم‌مرغ بدلیل دارا بودن 210 میلی‌گرم کلسترول در دهه‌های گذشته جایگاه مناسبی در سبد غذایی مردم نداشته است چون تصور می‌شد که با خوردن آن کلسترول خون افزایش یافته و در نتیجه بیماری‌های قلبی-عروقی و خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد.

عناوین اصلی