ماکی دام

دام، طیور، آبزیان

کد خبر: 1815
بازدید: 1589
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۳/۳۱ ساعت: 9:30:12 AM
گروه خبری : اخبار » دامپزشکی

استفاده از پوست مرغ در کباب‌ها

رییس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه در برخی از چلوکبابی‌ها از گوشت مرغ استفاده می‌شود از ممنوعیت فروش غذا در خیابان خبر داد.

پوست مرغ در کباب

به گزارش «سرویس دامپزشکی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران، اظهار کرد: محتویات درون کباب‌های کوبیده می‌تواند از مواد مضر برای بدن همچون پوست مرغ و سیرابی تهیه شده باشد که این مسئله پیامدهای جبران‌ناپذیری برای سلامت عمومی جامعه در پی دارد.

وی ادامه داد: وجود پوست مرغ در برخی از کباب‌ها سرطان معده و روده را به همراه خواهند داشت و هر چه سریع‌تر باید فروش این محصولات متوقف شود.

رییس انجمن صنایع غذایی ایران با تاکید بر خرید از رستوران‌های معتبر بیان کرد: شهروندان حتی‌الامکان باید از خرید کباب‌های کوبیده به دلیل نامشخص بودن محتویات درون آنها خودداری کنند.

وی تصریح کرد: در واقع این کار یک تقلب محسوب می‌شود و باید با واحد‌های عامل چنین تخلفاتی برخورد شود.

عزیزی افزود: استفاده مکرر از این مواد می‌تواند باعث بیماری‌های قلبی و عروقی و چربی خون در افراد شود که استفاده بیش از حد آن می‌تواند این بیماری را در دراز مدت افزایش دهد.

وی با اشاره به مبلغ‌های ارزان برای کباب گفت: خرید چلوکباب خیلی ارزان عقلانی نیست و مردم باید دقت بیشتری در خرید داشته باشند.

رییس انجمن صنایع غذایی ایران بیان کرد: یک رستوران با هزینه‌هایی که دارد، هرگز به صرفه نیست که با این مبلغ چلوکبابی بی‌کیفیت با مواد غیرقابل مصرف استفاده و به دست مردم عرضه کند. در این نوع کباب‌ها با این قیمت در واقع از گوشت خالص استفاده نمی‌شود بلکه از سویا، ضایعات گوشت و مرغ و شکمبه استفاده می‌شود و وقتی این مواد با یکدیگر چرخ می‌شود دیگر قابل مشاهده نیست.


برچسب ها:

مرغ

پوست مرغ

نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
نظر شما با موفقیت ارسال شد.
نظر شما حداکثر تا 24 ساعت آینده بررسی می شود
ارسال نظر
نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نخواهد شد
نظرات به زبانهایی به غیر از زبان فارسی منتشر نخواهد شد
نظرات غیر مرتبط با این خبر منتشر نخواهد شد.
نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*