ماکی دام

دام، طیور، آبزیان

تأثیر سموم قارچی بر تولیدات گاوهای شیری

تأثیر سموم قارچی بر تولیدات گاوهای شیری ۱۴۰۰/۳/۲۹ 2:51:12 PM

سموم قارچی (مایکوتوکسین‌ها) می‌باشند که باعث وارد آمدن ضررهای اقتصادی کلانی به پرورش‌دهندگان می‌گردد، امروزه مشکلات سموم قارچی یک مشکل جهانی بوده و به‌طور عمده در سطح جهان گسترش دارد.

میوه های مناسب خوراک دام

میوه های مناسب خوراک دام ۱۴۰۰/۳/۲۷ 10:06:18 AM

برخی از میوه‌های مازاد مصرف انسان‌ها می‌تواند در خوراک دام بکار رفته و از خواص آنها بهره برد.

ریشه ها وغده های گیاهان در تغذیه دام و طیور

ریشه ها وغده های گیاهان در تغذیه دام و طیور ۱۴۰۰/۳/۲۴ 12:10:03 AM

ریشه ها وغده های گیاهان از ارزش غذائی که از جهت آب (75 تا ۹۰ درصد) و ویتامین غنی هستند، اصولاً بستگی به میزان گلوسید (قند و نشاسته) که قسمت اعظم ماده خشک آنها را تشکیل می‌دهد دارد.

غذاهای دامی با منشأ گیاهی

غذاهای دامی با منشأ گیاهی ۱۴۰۰/۳/۲۰ 11:08:10 AM

این غذاها را که معمولاً علوفه نامیده می‌شوند می‌تواند ازلحاظ حواص ظاهری به دسته‌های مختلفی تقسیم کرد مانند علف مراتع کاه، ریشه غده، دانه، میوه و حتی باقیمانده کارخانجات روغن‌کشی، قندسازی، ماءالشعیرسازی.

مکمل غذایی OVM

مکمل غذایی OVM ۱۴۰۰/۳/۱۰ 11:55:42 PM

مکمل DVM در گاوهای شیرده جهت افزایش عملکرد و طول عمر اقتصادی استفاده شده و در نتیجه باعث بهبود عملکرد، سلامت و تندرستی می‌گردد.

مایکوتوکسین ها در تغذيه دام

مایکوتوکسین ها در تغذيه دام ۱۴۰۰/۳/۳ 9:35:16 AM

مایکوتوکسین‌ها گروهی از انواع سموم مختلف تولید شده توسط گونه‌های مختلف قارچ هستند و منحصرا بر روی انسان و جانوران اهلی تاثیر بازدارنده دارند که با شناخت راه‌های مبارزه با آنها، می‌توان محصولات با کیفیت‌تری تولید کرد.

تغذیه و مدیریت گاو خشک

تغذیه و مدیریت گاو خشک ۱۴۰۰/۳/۱ 11:13:24 AM

برای موفقیت در امر پرورش گاو شیری، پرورش‌دهنده بایستی بر اجرای تمامی جنبه‌های مدیریتی تسلط یابد و در این دوره برنامه‌ریزی برای تغذیه و مدیریت دام به‌نحو صحیح اهمیت دارد.

خشک نمودن گاوها

خشک نمودن گاوها ۱۴۰۰/۳/۱ 11:09:45 AM

روش توصیه شده برای خشک نمودن گاوها قطع ناگهانی دوشش می‌باشد. در این حالت نبایستی برای مدت زمان متعددی گاوها را بطور کامل دوشید یا آنکه در زمان‌های دیگر بصورت جزئی تا خشکی کامل دوشیده شوند.

تغذیه گاوهای خشک

تغذیه گاوهای خشک ۱۴۰۰/۲/۳۱ 6:54:29 PM

گاوهای خشک در ۲ گروه مدیریت می‌شوند. اولین گروه شامل گاوهای خشک به‌غیر از گاوهای موجود در ۲ تا ۳ هفته بعد از زایمان می‌باشند و دوم گاوهای موجود در ۲ تا ۳ هفته تا زایمان را در گروهی با جیره‌هایی با تراکم زیاد مواد مغذی قرار داد.

اهمیت آب تازه و پاک در سلامت گوساله

اهمیت آب تازه و پاک در سلامت گوساله ۱۴۰۰/۲/۳۱ 6:54:27 PM

آب تازه و پاک برای اتساع شکمبه ضروری و حیاتی است. بخش مهمی‌از رشد گوساله، توانا شدن شکمبه حیوان برای تخمير غلات وعلوفه است که «اتساع شکمبه» نامیده می‌شود.

استفاده از دیدگاه ژن های کاندیدا و تکنیک های فناوری زیستی در افزایش و بهبود خصوصیات تولید شیر

استفاده از دیدگاه ژن های کاندیدا و تکنیک های فناوری زیستی در افزایش و بهبود خصوصیات تولید شیر ۱۴۰۰/۲/۲۶ 9:52:11 AM

دیدگاه ژن‌های کاندیدا از جدیدترین محورهای تحقیقاتی برای بهبود خصوصیات شیر تولیدی در دام‌های شیرده است که اخیراً زمینه بسیاری از تحقیقات ژنتیک مولکولی در زمینه اصلاح نژاد گله‌های شیرده را به خود اختصاص داده است.

آغوز در این سال ها چه تغییراتی کرده است؟

آغوز در این سال ها چه تغییراتی کرده است؟ ۱۴۰۰/۲/۲۰ 10:37:36 AM

آغوز مهم‌ترین و نخستین خوراکی است که به گوساله‌ها کمک می‌کند تا تندرست باشند و آغاز به رشد کنند که مواد مغذی موردنیاز گوساله، و مهم‌تر از آن، آنتی‌بادی‌های مادری، برای حفظ گوساله در برابر بیماری‌ها، را به او می‌رساند.

1 2 3 4 5  ... قبلی بعدی 

عناوین اصلی