ماکی دام

دام، طیور، آبزیان

کد خبر: 419
بازدید: 1887
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۷/۷ ساعت: 11:26:47 AM

گوسفند کردی مقاوم ترین نژاد نسبت به بیماری ها

گوسفند کردی مقاوم‌ترین نژاد نسبت به بیماری‌هاست. گوسفند کردی گونه‌ای از نژاد آواسی فلسطینی است که وطن اصلی این نژاد در ایران نواحی غرب کشور به خصوص استان‌های کردستان و ایلام است.

گوسفند کردی مقاوم ترین نژاد نسبت به بیماری ها

به گزارش «سرویس دام، طیور و آبزیان» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ گوسفند کردی مقاوم‌ترین نژاد نسبت به بیماری‌هاست. گوسفند کردی گونه‌ای از نژاد آواسی فلسطینی است که وطن اصلی این نژاد در ایران نواحی غرب کشور به خصوص استان‌های کردستان و ایلام است.

در خراسان شمالی نیز این نژاد بیشتر در اطراف شهرهای خراسان شمالی پراکنده است. 

رنگ بدن بره‌های نوزاد در این نژاد یک‌دست و از قهوه‌ای روشن تا تیره است و با افزایش سن، رنگ سر، صورت، دست و پا رنگ قهوه‌ای حفظ می‌شود اما رنگ پشم به‌تدریج روشن‌تر می‌شود.

بیشتر بدانیم:
گوسفند کردی
گوسفند کردی خراسان

گوسفند نژاد کردی دارای سری مثلثی، پوزه‌ای کشیده، پیشانی پشم‌دار و فاقد قوس بینی است. 

میش‌ها به‌طورکلی فاقد شاخ هستند و در دو تا سه درصد قوچ‌ها شاخ کوچک و رشد نکرده و یا شاخ کامل دیده می‌شود.

دنبه در این نژاد گرد و بدون شکاف و تاحدی برگشته است و به دنباچه منتهی می‌شود هم‌چنین در این نژاد ران قوی و حجیم، پشت مسطح عضلانی، گوش‌ها بزرگ و نیمه افتاده است. 

این گونه به‌دلیل داشتن اندام و استخوان‌بندی درشت برای پرواربندی مناسب است و یکی از نژادهای گوشتی گوسفند کشور است.

نژاد کردی در بین گوسفندان ایرانی جزو نژادهای بدن‌رنگین دنبه‌دار و درشت‌جثه طبقه‌بندی می‌شود.

این نژاد ازنظر تیپ تولید جزو نژادهای گوشتی و شیری است. بره‌های شیرخوار نژاد کردی دارای سرعت رشد زیاد و اصطلاحاً به نژاد پیش‌رس معروف هستند.

قدرت کوهپیمایی گوسفند کردی به‌دلیل داشتن دست و پای بلند خوب است و همچنین نسبت به خشکسالی و بیماری‌ها مقاوم‌تر از سایر نژادهای موجود در خراسان شمالی است.


نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
نظر شما با موفقیت ارسال شد.
نظر شما حداکثر تا 24 ساعت آینده بررسی می شود
ارسال نظر
نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نخواهد شد
نظرات به زبانهایی به غیر از زبان فارسی منتشر نخواهد شد
نظرات غیر مرتبط با این خبر منتشر نخواهد شد.
نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*