• باقیمانده حیوانات دریائی در خوراک دام و طیور

    باقیمانده حیوانات دریائی در خوراک دام و طیور

    از ماهی می‌توان به‌صورت کامل آن و چه از باقیمانده‌اش در تغذیه دام و تغذیه طیور استفاده به‌عمل آورد. بطورکلی ماهی‌هایی را که مورد مصرف تغذیه انسانی ندارند اغلب در همان محل صید به‌صورت غذای حیوانی درآورده و به بازار عرضه می‌نمایند.

  • چربی های حیوانی و محتویات شکمبه در خوراک دام و طیور

    چربی های حیوانی و محتویات شکمبه در خوراک دام و طیور

    برخی دیگر از باقیمانده‌های حیوانی که مورد مصرف انسان قرار نمی‌گیرد، چربی‌های اضافی و محتویات شکمبه است که می‌توان از آنها در خوراک دام و طیور بهره برد.

  • مصرف باقیمانده های کارخانجات در خوراک دام و طیور

    مصرف باقیمانده های کارخانجات در خوراک دام و طیور

    باقیمانده‌های برخی کارخانجات مانند کارخانجات دانه‌خردکنی و آردسازی همچنین کارخانجات روغن‌کشی، قندسازی، ماءالشعیر می‌توانند در تولید خوراک دام و طیور مفید واقع شوند که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.

  • ریشه ها وغده های گیاهان در تغذیه دام و طیور

    ریشه ها وغده های گیاهان در تغذیه دام و طیور

    ریشه ها وغده های گیاهان از ارزش غذائی که از جهت آب (75 تا ۹۰ درصد) و ویتامین غنی هستند، اصولاً بستگی به میزان گلوسید (قند و نشاسته) که قسمت اعظم ماده خشک آنها را تشکیل می‌دهد دارد.

  • NUTRASE

    آنزیم طیور نوتراز

    آنزیم طیور نوتراز

    نوتراز یک سری از آنزیم‌های مورد نیاز طیور می‌باشد، این آنزیم‌ها در تعداد زیادی از دانشگاه‌های اروپا مورد بررسی قرار گرفته که نتایج آزمایشات صورت پذیرفته بسیار رضایت‌بخش بوده است.

  • کنترل وزن تخم مرغ در گله های تخمگذار

    کنترل وزن تخم مرغ در گله های تخمگذار

    کنترل وزن تخم‌مرغ در گله‌های تخمگذار تجاری و همچنین گله‌های مرغ مادر اهمیت بسیار زیادی دارد. کنترل اندازه تخم‌مرغ در ابتدا و انتهای دوره تولید مستلزم استفاده از راه کارهای متفاوتی است.

  • آشنایی با پروبیوتیک ها

    آشنایی با پروبیوتیک ها

    عبارت پروبیوتیک از کلمه یونانی (Probios) گرفته شده و برخلاف آنتی‌بیوتیک که به معنای ضدحیات است، در لغت به معنای حمایت از حیات می‌باشد.

  • تنش گرمایی در طیور و نقش پروبیوتیک ها

    تنش گرمایی در طیور و نقش پروبیوتیک ها

    تنش گرمایی به‌عنوان یکی از مشکلات اساسی در پرورش جوجه‌های گوشتی و طیور تخمگذار در فصول گرم به‌شمار می‌رود و اثرات اقتصادی زیان باری بر تولیدکنندگان تحمیل می‌کند.

  • رابطه این عوامل با یکدیگر

    جمعیت میکروبی دستگاه گوارش سلامتی و بهره دهی مرغ ها

    جمعیت میکروبی دستگاه گوارش سلامتی و بهره دهی مرغ ها

    بررسی جمعیت میکروبی، میکروبایوتا (microbiota) که در دستگاه گوارش مرغ به‌سر می‌برد به‌سبب تفاوت‌های بالایی که میان گله‌ها وجود دارد دشوار بوده است.

  • تنوع میکروبی و عملکرد طیور

    تنوع میکروبی و عملکرد طیور

    رابطه میان تنوع سویه‌های میکروبی مقیم دستگاه گوارش، با بهره‌وری بیشتر مرغ از خوراکی که می‌خورد چندان روشن نیست. با این‌حال تنوع بالاتر میکروبی در دستگاه گوارش سبب پایین‌تر بودن ضریب تبدیل خوراک شده است.

  • تاثیر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش بر سیستم ایمنی و سلامتی طیور

    تاثیر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش بر سیستم ایمنی و سلامتی طیور

    جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و محیط زندگی طیور به‌طور مستقیم و غیرمستقیم بر سیستم ایمنی و سلامتی آنها تاثیرگذار هستند.

  • تاثیر عوامل خارجی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش طیور

    تاثیر عوامل خارجی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش طیور

    تغییرات فصلی، محیط، عوامل مدیریتی، شرایط داخلی و بستر مرغداری ازجمله عوامل خارجی‌ای هستند که بر شمار جمعیت میکروبی دستگاه گوارش طیور تاثیر می‌گذارند.

  • عوامل کلیدی در شکل گیری میکروبایوتای دستگاه گوارش مرغ

    عوامل کلیدی در شکل گیری میکروبایوتای دستگاه گوارش مرغ

    میکروبایوتای دستگاه گوارش به‌عنوان یک عضو اصلی که نقش اساسی در حفظ سلامتی میزبان (مرغ) دارد، پذیرفته شده است. این جمعیت میکروبی، فعالیت‌های تغذیه‌ای، متابولیسمی و ایمنی میزبان را تقویت می‌کند.

  • بتائین در خدمت تغذیه طیور

    بتائین در خدمت تغذیه طیور

    مصرف بتائین در تغذیه طیور مزایای بسیاری داشته و به کاهش بسیاری از عوارض و بیماری‌ها کمک می‌کند.

  • اهمیت رشد دستگاه گوارش مرغ ها در هفته های اولیه زندگی

    اهمیت رشد دستگاه گوارش مرغ ها در هفته های اولیه زندگی

    در این مقاله می‌خوانیم که دستگاه گوارش، چگونه در نطفه، و سپس در جوجه‌های تازه هچ شده، رشد می‌کند و به ویژه چه تأثیری روی توانایی مرغ‌ها در ایجاد پاسخ ایمنی برای مقابله با بیماری‌زاها، می‌گذارد.

عناوین اصلی