-
تنش گرمایی بهعنوان یکی از مشکلات اساسی در پرورش جوجههای گوشتی و طیور تخمگذار در فصول گرم بهشمار میرود و اثرات اقتصادی زیان باری بر تولیدکنندگان تحمیل میکند.
-
بررسی جمعیت میکروبی، میکروبایوتا (microbiota) که در دستگاه گوارش مرغ بهسر میبرد بهسبب تفاوتهای بالایی که میان گلهها وجود دارد دشوار بوده است.
-
رابطه میان تنوع سویههای میکروبی مقیم دستگاه گوارش، با بهرهوری بیشتر مرغ از خوراکی که میخورد چندان روشن نیست. با اینحال تنوع بالاتر میکروبی در دستگاه گوارش سبب پایینتر بودن ضریب تبدیل خوراک شده است.
-
جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و محیط زندگی طیور بهطور مستقیم و غیرمستقیم بر سیستم ایمنی و سلامتی آنها تاثیرگذار هستند.
-
تغییرات فصلی، محیط، عوامل مدیریتی، شرایط داخلی و بستر مرغداری ازجمله عوامل خارجیای هستند که بر شمار جمعیت میکروبی دستگاه گوارش طیور تاثیر میگذارند.
-
میکروبایوتای دستگاه گوارش بهعنوان یک عضو اصلی که نقش اساسی در حفظ سلامتی میزبان (مرغ) دارد، پذیرفته شده است. این جمعیت میکروبی، فعالیتهای تغذیهای، متابولیسمی و ایمنی میزبان را تقویت میکند.
-
مصرف بتائین در تغذیه طیور مزایای بسیاری داشته و به کاهش بسیاری از عوارض و بیماریها کمک میکند.
-
در این مقاله میخوانیم که دستگاه گوارش، چگونه در نطفه، و سپس در جوجههای تازه هچ شده، رشد میکند و به ویژه چه تأثیری روی توانایی مرغها در ایجاد پاسخ ایمنی برای مقابله با بیماریزاها، میگذارد.
-
با وجود این که اهمیت روی بهعنوان مادهای مغذی شناخته شده، اما محققین، به اثرات کامل این ماده بر سلامت پی بردهاند. محققین بیش از ۲۰۰ آنزیم وابسته به روی را در تمام مسیرهای عمده بیوشیمیایی بدن شناسایی کردهاند.
-
با محدودشدن ابزارهای ما در کنترل بیماریها، توجه درست و بیشتر به تغذیه و خوراک - بهعنوان اهرم موثر در پیشگیری و درمان - اهمیتی روز افزون مییابد.
-
انسداد مقعد (Pasty Vent) حالتی است که در اثر استرس در جوجههایی که بهتازگی به مرغداری رسیدهاند پیش میآید.
-
یکی از مهمترین اهداف استفاده از اسیدهای آلی، مهار رقابت باکتریهای دستگاه گوارش با میزبان در جذب مواد مغذی خوراک، و ... است، که به بهبود وزنگیری حیوان میزبان میانجامد.
-
در این نوشتار نگاهی اجمالی به یکی از شگفتانگیزترین و مفیدترین عناصر کمیاب یعنی سلنیوم خواهیم داشت و به برخی از مهمترین کارکردهای شناخته شده آن در تغذیه دام و طیور خواهیم پرداخت.
-
ایمنیت اختصاصی با سلولهای B و T ارتباط دارد. سلولها قدرت تشخیص هر نوع پروتئین یا آنتیژن خاص را دارا بوده لذا دارای سه ویژگی زیر میباشند:
-
سالانه یک نفر از هر 10 نفر از جمعیت جهان دچار مسمومیت غذایی میشود. سالمونلا و کمپیلوباکتر، بهعنوان عوامل اصلی مسمومیتهای غذایی معرفی میگردند، که 35 تا 38 درصد مسمومیتها را ایجاد میکنند.