ماکی دام

دام، طیور، آبزیان

کد خبر: 3287
بازدید: 228
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۷ ساعت: 11:13:16 AM

واكسن لاكتوكوكوزیس ماهی

واكسن لاكتوكوكوزیس ماهی برای ایمن‌سازی فعال علیه بیماری استرپتوکوکوزیس / آنترو کوکوزیس تولید شده توسط لاکتوکوکوس گارویه آ در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی تهیه شده است.

واكسن لاكتوكوكوزیس ماهی

به گزارش «سرویس اطلاعات دارویی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ واكسن لاكتوكوكوزیس ماهی برای ایمن‌سازی فعال علیه بیماری استرپتوکوکوزیس / آنترو کوکوزیس تولید شده توسط لاکتوکوکوس گارویه آ در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی تهیه شده است. 

       

شکل و نوع واکسن

سوسپانسیون باکتری کشته جهت غوطه‌ورسازی ماهیان در آن

ترکیب واکسن

- باکتری لاکتوکوکوس گارویه آ       109 *1 در میلی‌لیتر

- فرمالدئید به‌عنوان غیرفعال‌کننده    کمتر از 15/0 درصد

دز، روش مصرف و تجویز واكسن لاكتوكوكوزیس ماهی

پیش از مصرف بطری واکسن را بخوبی هم زده و محتویات آن‌را در یک وان مناسب و هماهنگ با آب معمولی استخر (oC 10-8) به اندازه یک  به صد رقیق نمایید تا تعداد 107 *1 باکتری در میلی‌لیتر بدست آید. ماهی‌ها را به یک طرف از استخر هدایت کرده و آنها را با توری بگیرید و تور محتوی ماهی را 1 دقیقه در وانی که حاوی واکسن است غوطه‌ور سازید و بعد از اطمینان از انجام واکسیناسیون، ماهی‌ها را به استخر برگردانید.

 برنامه و زمان مناسب واکسیناسیون

بهترین زمان واکسیناسیون دوره‌ای است که  ماهیان 5-2 گرم وزن دارند.

45 روز بعد از اولین واکسیناسیون، ماهیان را مجدداً با روشی که گفته شد، دوباره واکسینه نمایید. در اینصورت ایمنی حاصل تا 6 ماه دوام دارد.

موارد منع مصرف

- این واکسن را همزمان با دیگر واکسن‌ها و یا داروها مصرف نکنید.

- از واکسیناسیون ماهی‌های بیمار و ضعیف خودداری نمایید.

- بعد از انقضای تاریخ مصرف، از استفاده واکسن خودداری کنید.

عوارض جانبی

از آزمایشات کارآزمایی بالینی انجام گرفته، عوارض جانبی‌ای پس از مصرف این واکسن مشاهده نشده است.

توصیه‌ها و احتیاط‌های لازم

- واکسن را از شبکه توزیع رسمی تهیه کنید.

- واکسن طبق برنامه سازمان دامپزشکی کشور تجویز گردد.

- 48-24 ساعت پیش از واکسیناسیون از خوراک‌دهی ماهیان خودداری کنید.

- از یخ زدن واکسن جلوگیری شود.

- همه‌ی ماهیان موجود در استخر به‌صورت همزمان واکسینه شوند.

- کپسول اکسیژن، سنگ  هوا، ساعت، ترازو، توری (ساچورک)، وان مناسب را پیش از شروع به واکسیناسیون، آماده داشته باشید.

- بهترین دمای آب برای واکسیناسیون oC 10-8 می‌باشد.

- تمام تلاشتان را بکنید که کمترین استرس در هنگام و بعد از واکسیناسیون به ماهی‌ها وارد شود.

شرایط حمل ونقل و نحوه نگهداری

- حمل و نقل واکسن در محیط سرد 2 تا 8 درجه سانتی‌گراد انجام شود.

- -در دمای2 تا 8 درجه سانتی‌گراد و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

- در شرایط مناسب نگهداری، واکسن تا یک سال پس از تاریخ تولید بر اساس تاریخ مندرج بر روی برچسب قابل مصرف می‌باشد.

بسته‌بندی

- واکسن در بطری‌های 250 و 1000 میلی‌لیتری عرضه می‌گردد.


نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
نظر شما با موفقیت ارسال شد.
نظر شما حداکثر تا 24 ساعت آینده بررسی می شود
ارسال نظر
نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نخواهد شد
نظرات به زبانهایی به غیر از زبان فارسی منتشر نخواهد شد
نظرات غیر مرتبط با این خبر منتشر نخواهد شد.
نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
 

عناوین اصلی