جرمی ساید اچ

به گزارش «سرویس اطلاعات دارویی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ موثر بر روی عوامل بیماری‌زای: آنفلونزا، وبا، ایدز، هپاتیت، سالمونلا، پزدوموناس، استافیلوکوکوس، اشرشیاکلی، استرپتوکوکوس، کپک و مخمر، آسپرژیلوس، انتروباکتریاسه، تب برفکی، مایکوباکتریوم توبرکلوزیس و مایکوباکتریوم بویس، بروسلا، لپتوسپیرا، مایکوپلاسما گالی سپتیکم، کلستریدیوم شوئی، کاندیدا، باسیلوس، مایکروکوکوس، گامبرو، نیوکاسل و ... در مدت زمان 10 الی حداکثر 30 دقیقه (باتوجه به مخورد و رقت مصرفی)

ترکیبات جرمی ساید اچ

مخلوطی از ترکیبات پراکسیدانت، اسیدهای آلی، نمک‌های معدنی، سورفکتانت و اسانس خوراکی

ویژگی‌های جرمی ساید اچ

• غیرسمی و غیرسرطان‌زا و فاقد مقاومت میکروبی و ویروسی در مصرف دائمی

• قدرت ضدعفونی بالا و بدون اثر خورندگی

• بدون نیاز به دمای آب بالا جهت رقیق‌سازی

• بدون نیاز به ماسک و دستکش و سازگار با محیط زیست

• موثر بر کلیه عوامل بیماری‌زای میکروبی، قارچی و ویروسی

• قدرت اثربخشی بالا حتی در محیط های آلوده بدلیل ماهیت فرمولاسیون

موارد و رقت‌های مصرف

• شستشو و ضدعفونی البسه 1 لیتر در 200 لیتر آب
• شستشو و ضدعفونی سیستم انتقال آب (جایگزینی محلول به مدت 2 ساعت) 1 لیتر در 200 لیتر آب
• شستشو و ضدعفونی ماشین‌آلات و تجهیزات صنایع غذایی 1 لیتر در 100 لیتر آب
• شستشو و ضدعفونی سالن تولید و میزهای بسته‌بندی 1 لیتر در 100 لیتر آب
• شستشو و ضدعفونی سکوهای بارگیری و ماشین‌های حمل 1 لیتر در 100 لیتر آب
• شستشو و ضدعفونی سردخانه و انبار نگهداری محصول 1 لیتر در 50 لیتر آب
• شستشو و ضدعفونی حوضچه‎های ورودی سالن و رختکن 1 لیتر در 50 لیتر آب
• شستشو و ضدعفونی محل پسماند صنایع غذایی 1 لیتر در 50 لیتر آب

توجه

از تماس ماده خالص (پیش از رقیق‌سازی) با چشم پرهیز شود. در این صورت با آب فراوان شستشو دهید.

شرایط نگهداری

در دمای 18 تا 25 درجه سانتی‌گراد و دور از تابش مستقیم نور آفتاب و از یخ‌زدگی جلوگیری شود.