ماکی دام

دام، طیور، آبزیان

کنسانتره و فراورده های لبنی خشک

کنسانتره و فراورده های لبنی خشک ۱۳۹۹/۸/۱۰ 10:29:04 AM

شیر مایع حاوی حدود ۸۸ ٪ آب می‌باشد. فراورده‌های کنسانتره شیر از حذف نسبی آب بدست می‌آیند. فرآورده‌های لبنی خشک حتی مقادیر بیشتری از آب را حذف کرده که معمولاً کمتر از ۴ درصد می‌باشد.

کنترل کیفیت شیر با کمک آزمایش تست الکل

کنترل کیفیت شیر با کمک آزمایش تست الکل ۱۳۹۷/۲/۹ 3:14:45 PM

تست الکل آزمونی است که معمولاً در مبادی ورودی کارخانه‌های شیر و فرآورده‌های آن انجام می‌گیرد. این تست نشان‌دهنده‌ی میزان پایداری پروتئین‌های شیر به فرآوری گرمایی است.

شیرهای پاکتی بهترین هستند

 شیرهای پاکتی بهترین هستند ۱۳۹۲/۸/۲۹ 11:55:41 PM

مشاور دفتر برنامه‌ریزی جهانی غذا گفت: مصرف روزانه سه لیوان شیر نیازهای بدن انسان را تامین می‌کند و بهترین نوع شیر برای استفاده همگان شیرهای پاکتی با ماندگاری طولانی یا مدت دار است.

شیر فله یا پاستوریزه؛ کدام بهتر است؟

شیر فله یا پاستوریزه؛ کدام بهتر است؟ ۱۳۹۲/۸/۲۱ 12:27:07 AM

عدل اسا در خصوص شیر فله عنوان کرد: گفته می شود که قیمت پایین تر عامل اصلی استقبال ازفله فروشی شیر است وبرای اثبات این ادعا قیمت شیر فله را با قیمت شیر استریل مقایسه می کنند

کشف ماده ضد سرطان معده در شیر گاو

کشف ماده ضد سرطان معده در شیر گاو ۱۳۹۲/۸/۲۱ 12:19:11 AM

محققان تایوانی دریافته‌اند پپتید مشتق شده از شیر گاو موسوم به 'لاکتوفریسین B25 یا به اختصار LFcinB25' خاصیتی ضد سرطانی را بر بافت‌های سرطانی معده از خود نشان می‌دهد.

عناوین اصلی