• دستکاری بیش از حد دلیلی بر بیماری های سم دام

    دستکاری بیش از حد دلیلی بر بیماری های سم دام

    مطالعه‌ای که در دانشگاه دامپزشکی ناتینگهام انجام شد نشان داد که دستکاری بیش از اندازه منجر به ایجاد شرایط بدی در ناخن می‌شود؛ این رخداد در دام‌های مزرعه و اسب نیز ممکن است اتفاق بیفتد.

  • آیا گاوهای گله شما دچار تنش حرارتی هستند؟

    آیا گاوهای گله شما دچار تنش حرارتی هستند؟

    دو عامل دما و رطوبت در محیط مهمترین عوامل در تعیین توانایی حیوان در دفع حرارت از بدن می‌باشند. بنابراین امروزه در تعیین شدت تنش حرارتی هر دو عامل را در نظر گرفته و از شاخصی به نام شاخص دما-رطوبت (THI) استفاده می‌شود.

  • آشنایی با نحوه کار دستگاه شیردوشی (بخش پنجم)

    آشنایی با نحوه کار دستگاه شیردوشی (بخش پنجم)

    بد کار کردن دستگاه شیردوشی باعث بروز ورم پستان در گله شده و باعث کاهش کیفیت شیر تولیدی می‌گردد. در کلیه مراحل شیردوشی توجه به بهداشت مهم می‌باشد.

  • آشنایی با نحوه کار دستگاه شیردوشی (بخش چهارم)

    آشنایی با نحوه کار دستگاه شیردوشی (بخش چهارم)

    واحد دوشنده در دستگاه شیردوشی شامل کلاهک‌ها (لاینرها، پوسته فلزی کلاهک)، فنجانک (خرچنگی) و شلنگ‌های کوتاه خلاء و شیر می‌باشد که بین 2 تا 4 کیلوگرم وزن دارد و به طور متوسط 75/2 کیلوگرم می‌باشد.

  • آشنایی با نحوه کار دستگاه شیردوشی (بخش دوم)

    آشنایی با نحوه کار دستگاه شیردوشی (بخش دوم)

    امروزه ماشین‌های شیردوشی را می‌توانیم به دو دسته سنتی و صنعتی تقسیم کنیم. ماشین‌های شیردوشی که در گاوداری‌ها به کار گرفته می‌شوند به دو نوع ثابت و سیار تقسیم‌بندی می‌شوند.

  • آشنایی با نحوه کار دستگاه شیردوشی (بخش اول)

    آشنایی با نحوه کار دستگاه شیردوشی (بخش اول)

    سال 1903 اولین بار الکساندر گیلیز استرالیایی دستگاه شیردوشی جدید را ساخت او یک کلاهک و یک لایه داخلی به ماشینی که قبلاً در بریتانیای کبیر ساخته شده بود، اضافه نمود.

  • نتایج یک پژوهش حاکیست؛

    پودر سبز باعث افزایش مقدار شیر گاو می شود

    پودر سبز باعث افزایش مقدار شیر گاو می شود

    پژوهشگر گیلانی عنوان کرد: جانشین کردن پودر سبز به میزان یک‌سوم در جیره غذایی گاوهای شیری باعث افزایش مقدار شیر می‌شود.

  • گاوهای شاد، شیر مغذی تری تولید می کنند

    گاوهای شاد، شیر مغذی تری تولید می کنند

    تحقیقات نشان داده است، تزریق روزانه یک ماده شیمیایی که احساس شادی ایجاد می‌کند، در افزایش سطح کلسیم در خون گاوهای هلشتاین و شیر گاوهای جرسی تأثیر دارد.

  • صد قانون کاربردی در تغذیه گاوهای شیری (بخش سوم)

    صد قانون کاربردی در تغذیه گاوهای شیری (بخش سوم)

    نژادهای اصیل دام، حاصل علم و پژوهش و زحمات طاقت‌فرسای چندین دهه دانشمندان است. مطالعات بسیاری در زمینه تغذیه گاوهای شیری برای افزایش تولید شیر، انجام شده که بخشی از آن را در مقاله حاضر می‌خوانید.

  • صد قانون کاربردی در تغذیه گاوهای شیری (بخش دوم)

    صد قانون کاربردی در تغذیه گاوهای شیری (بخش دوم)

    گاو باید 8 تا 10 هفته بعد از زایمان به پیک تولید برسد. تلیسه‌های شکم اول، تقریبا به 25‌درصد پیک گاوهای مسن‌تر می‌رسند.

  • صد قانون کاربردی در تغذیه گاوهای شیری (بخش اول)

    صد قانون کاربردی در تغذیه گاوهای شیری (بخش اول)

    نژادهای اصیل دام، حاصل علم و پژوهش و زحمات طاقت‌فرسای چندین دهه دانشمندان است. مطالعات بسیاری در زمینه تغذیه گاوهای شیری برای افزایش تولید شیر، انجام شده که بخشی از آن را در مقاله حاضر می‌خوانید.

  • کنسانتره های انرژی دار (دانه ها و ضایعات کارخانه جات) در تغذیه گاو شیری

    کنسانتره های انرژی دار (دانه ها و ضایعات کارخانه جات) در تغذیه گاو شیری

    نقش اصلی دانه‌ها و ضایعات کارخانه‌جات، تأمین انرژی برای گاوهای شیری است. یولاف و جو از لحاظ پروتئین خام، در سطح میانه و کمی بالاتر قرار دارند.

  • انواع سمپاش های مورد استفاده در گاوداری

    انواع سمپاش های مورد استفاده در گاوداری

    سمپاش‌هایی که در گاوداری استفاده می‌شوند، به دو دسته محلول‌پاش‌ها و گردپاش‌ها تقسیم می‌شوند. هر‌کدام از این دو دسته خود می‌تواند در انواع مهمی طبقه‌بندی شوند که در ادامه می‌خوانید.

  • بافرها و اهمیت آنها در جیره نشخوار‌کنندگان (گاو)

    بافرها و اهمیت آنها در جیره نشخوار‌کنندگان (گاو)

    مواد شیمیایی زیادی تا‌کنون به عنوان بافر در تغذیه نشخوارکنندگان مورد آزمایش قرار گرفته‌اند. افزودن برخی از این بافرها فقط سبب خنثی کردن اسیدیته شکمبه می شوند، در‌حالی که برخی بافرها علاوه بر این امر سبب افزایش PH شکمبه نیز می‌شوند.

  • کیومیت (CUE-MATE)

    کیومیت (CUE-MATE)

    تمام منابع پروژسترون در بازار یکسان نیستند. میزان مصرف کیومیت از زمان ورود به بازار در سال 2004 میلادی بخاطر خصوصیات انحصاریش به‌طور روز افزون بیشتر شده است.