ماکی دام

دام، طیور، آبزیان

کد خبر: 2975
بازدید: 1188
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۴/۳ ساعت: 12:02:11 PM
گروه خبری : اخبار » حیات وحش
(Indo-Chinese tiger (Panthera tigris corbetti

ببر هندو چین

ببر گونه‌ی هندوچین با عنوان ببر کوربت (Corbett's tiger) نیز شناخته می‌شود. آنها در لیست قرمز IUCN در معرض خطر قرار دارند.

ببر هندو چین

به گزارش «سرویس حیات وحش» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ ببر گونه‌ی هندوچین با عنوان ببر کوربت (Corbett's tiger) نیز شناخته می‌شود. این گونه از ببرها، پس از معرفی توسط شکارچی و طبیعت‌گرای انگلیسی جیم کوربت، در کامبوج، لائوس، برمه، تایلند، ویتنام و سابقاً در چین یافت می‌شود. آنها در لیست قرمز IUCN در معرض خطر قرار دارند.

ببر هندو چین

ببرهای هندوچین کمی کوچک‌تر و تیره‌تر از ببرهای بنگال بوده و نوارهای روی بدنشان کوتاه‌تر و باریک‌تر است. طول متوسط نرها از سر تا دم 3 متر و وزن 180 کیلوگرم است، ماده‌ها کوچکتر هستند، 2.5 متر طول و 115 کیلوگرم وزن دارند.

ببرهای این گونه در جنگل‌های دور افتاده و در تپه‌ها و کوهستان‌ها زندگی می‌کنند، که دسترسی دانشمندان را به زیستگاه آنها بسیار دشوار می‌کند، درنتیجه اطلاعات نسبتاً کمی درمورد وضعیت آنها وجود دارد.

ببر کوربت

بنابر گفته‌ی بنیاد حفظ ببرها، در سال 1998 تعداد آنها 736 تا 1225 ببر تخمین زده شده است.

تجزیه و تحلیل ژنتیکی در سال 2004 نشان داد که ببرهای هندوچین، زیرگونه‌ای جداگانه از ببرهای مالایی بوده‌اند.

ببر کوربتببر کوربت یا هندوچین


نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
نظر شما با موفقیت ارسال شد.
نظر شما حداکثر تا 24 ساعت آینده بررسی می شود
ارسال نظر
نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نخواهد شد
نظرات به زبانهایی به غیر از زبان فارسی منتشر نخواهد شد
نظرات غیر مرتبط با این خبر منتشر نخواهد شد.
نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
 

عناوین اصلی