ماکی دام

دام، طیور، آبزیان

کد خبر: 2738
بازدید: 2034
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۱/۲ ساعت: 12:02:15 PM

ماهی آنجل زال (Albino Angel)

آنجل زال (آلبینو) (Albino Angel) گونه‌ای از ماهی‌های آنجل است که دارای رنگ سفید تا نقره‌ای است و دارای رنگ زرد یا نارنجی بر روی سر و چشم‌های صورتی می‌باشد.

ماهی آنجل زال

به گزارش «سرویس دام، طیور و آبزیان» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ آنجل زال (آلبینو) گونه‌ای از ماهی‌های آنجل است که دارای رنگ سفید تا نقره‌ای است و دارای رنگ زرد یا نارنجی بر روی سر و چشم‌های صورتی می‌باشد.

بهترین تانک برای این ماهی، تانکی همراه با گیاه  و حداقل حجم ۱۱۰ لیتر دارای آب با پی‌هاش حدود ۵ تا ۷ می‌باشد. در آکواریوم این ماهی می‌توان تخته سنگ نیز قرار داد. اما باید توجه داشت که فضای کافی برای شنای این ماهی وجود داشته باشد.

نگهداری ماهی آنجل زال

بهترین راه برای جفتگیری از این ماهی این است که تعدادی از این ماهی در یک آکواریوم نگهداری شود تا جفت مورد نظر یکدیگر را پیدا کنند. پس از جفتگیری یک مکان صاف برای تخمگذاری لازم است. این مکان صاف می‌تواند یک تخته سنگ، یک برگ پهن و یا داخل کوزه باشد.

دمای لازم برای تخم‌ریزی حدود ۳۰درجه است و جریان آب نیز باید ملایم باشد. در هنگام تخم‌ریزی ماهی ماده بر روی سطح صاف دراز کشیده و تخم‌ریزی می‌نماید و سپس در پشت آن ماهی نر اسپرم خود را بر روی تخم‌ها ترشح می کند. بعد از حدوداً ۳ روز نوزادان از تخم خارج می‌شوند. در این هنگام باید آن‌ها را با نوزاد میگو یا غذاهای بسیار ریز تغذیه نمود تا زمانی که به اندازه کافی رشد کنند و بتوانند غذاهای معمولی را دریافت کنند.

تکثیر ماهی آنجل زال

این ماهی را باید با انواع غذاها از سبزیجات گرفته تا غذاهای گوشتی تغذیه نمود. غذاهای خشک و همچنین یخ‌زده مانند کرم خونی  نیز مناسب است.

آنجل آلبینو با ماهی‌هایی مانند گوپی، مولی، پلاتی، دمشمشیری، تترا، رازبورا، گورامی و کریدوراس سازگاری دارد و می‌توان آن‌ها را در کنار هم نگهداری کرد.

خصوصیات ماهی آنجل زال

منبع: سایت mahieman


نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
نظر شما با موفقیت ارسال شد.
نظر شما حداکثر تا 24 ساعت آینده بررسی می شود
ارسال نظر
نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نخواهد شد
نظرات به زبانهایی به غیر از زبان فارسی منتشر نخواهد شد
نظرات غیر مرتبط با این خبر منتشر نخواهد شد.
نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
 

عناوین اصلی