روش ساخت سرلاک برای قناری

ابتدا تخم‌مرغ رو آب‌پز کرده به مدت ٥٠ دقیقه و داخل آب آن کمی سرکه سیب و نمک می‌زنیم از همان ابتدا تا کامل پخته و ضدعفونی شود بعد سفیده را از زرده جدا می‌کنیم با مقداری عسل و بیسکوئیت ساقه طلایی آن را قاطی کرده تا خوب حالت خمیری شود می‌توانیم مقداری هم روغن زیتون اضافه کنیم که راحت‌تر توسط جوجه هضم شود.

بیشتر بدانیم:

تغذیه جوجه قناری

مصرف آنتی بیوتیک و ویتامین ها در قناری

روز اول که جوجه احتیاجی به غذا ندارد از روز دوم تولد جوجه می‌توانیم با سرنگ یا نوک یک خلال دندان به جوجه بدهیم. مخلوط باید نسبت به بزرگ شدن جوجه حالت غلیظ‌تری پیدا کند و باید کم‌کم به جوجه داد در حدی که فقط پوست چینه دانش زرد شود و نسبت به بزرگ شدن جوجه غذا را بیشتر می‌کنیم درضمن به جای تخم‌مرغ می‌توان از شیر بدون لاکتوز هم استفاده کرد.

نویسنده: حسین رحیمی