تب کریمه کنگو

به گزارش «سرویس دام، طیور و آبزیان» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ به نقل از ایلنا، در اثر شیوع تب کریمه کنگو در استان سیستان و بلوچستان، تعدادی از کارگران شاغل در یک کشتارگاه زاهدان به این بیماری مبتلا شده‌اند.

در همین رابطه، معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از ابتلای تعدادی از کارگران یکی از کشتارگاه های زاهدان به تب کریمه کنگو خبرداد.

دکتر محمود نبوی گفت: چند روز اخیر تعدادی از کارگران یکی از کشتارگاه‌های زاهدان با تب مشکوک ابتلا به تب کریمه کنگو به بیمارستان بوعلی زاهدان مراجعه کردند.

وی با اشاره به اینکه برای جلو گیری از ابتلا به این بیماری ابتدا دام را بعد از کشتار باید به مدت 24 ساعت در سیستم‌هایی با دمای معمولی نگه‌داری و سپس بسته‌بندی کرد، افزود: متاسفانه به سبب اختلال و خرابی این سیستم پیش‌سرد کارگران کشتارگاه بلافاصله اقدام به بسته‌بندی لاشه‌های آلوده کردند که متاسفانه به این بیماری آلوده شدند.

درباره بیماری تب کریمه کنگو CCHF بیشتر بدانیم