ماکی دام

دام، طیور، آبزیان

کد خبر: 2980
بازدید: 228
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۴/۵ ساعت: 12:00:01 PM

ویژگی باكتری‌های پروتكسین

فهرست زیر، میكروارگانیسم‌هایی را كه در ساخت پروتكسین بكار برده شده‌‌اند، و ویژگی آنها را بازگو می‌كند.

ویژگی باكتری‌های پروتكسین

به گزارش «سرویس دام، طیور و آبزیان» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ فهرست زیر، میكروارگانیسم‌هایی را كه در ساخت پروتکسین بكار برده شده‌‌اند، و ویژگی آنها را بازگو می‌كند:

لاكتوباسیلوس اسیدوفیلوس (Lactobacillus acidophilus)

1- دستگاه ایمنی طبیعی را برمی‌انگیزد (Perdigon و همكاران  سال 1988)

2- فعالیت ناخواسته آنزیم‌های میكروبی كه می‌توانند باعث سرطان شوند را مهار می‌كند (Goldin و همکاران_ سال 1984)

3- رشد دام‌ها را افزایش می‌دهد (Tortuero و همكاران  سال 1973؛ Benchman و همكاران  سال 1977)

4- در جوجه‌های با فلور شناخته شده، بر ضد باكتری‌های سالمونلا تیفوموریوم، استافیلوكوكوس آئوروس و ای‌كولای عمل می‌كند (Miller و Watkins سال 1983)

لاكتوباسیلوس پلانتاریوم (Lactobacillus plantarum)

1- از باكتری‌های بومی دستگاه گوارش می‌باشد.

2- توانایی تخمیر طیف گسترده‌ای از كربوهیدرات‌ها را دارا می‌باشد (به هضم و جذب مواد غذایی یاری می‌رساند)

3- توانایی تحمل اسید معده را دارد (Jensen و همكاران سال  1956)

4- اسیدهای ارگانیک و مواد ضد باكتری تولید می‌كند (Koninsky: سال 1982 – West و Warner: سال 1988 – Daeschel: سال 1990 – Anderson: سال 1981 و 1990)

بیشتر بدانیم:

بررسی اثر پروتکسین بر روی تیتر حاصل از واکسیناسیون

تأثیر «پروتکسین» در کاستن از استرس گرمایی در مرغ‌های گوشتی

پاسخ به پرسش‌هایی درباره پروتکسین

لاكتوباسیلوس رامنوسوس (Lactobacillus rhamnosus)

1- دستگاه ایمنی طبیعی را برمی‌انگیزد (Perdigon و همكاران  سال 1986، 1988 و 1990)

2- ماكروفاژها (سلول‌های دفاعی بیگانه‌خوار) را فعال می‌سازد (Katy و همكاران  سال 1981)

3- از اسهال برخواسته از «كلستریدیوم دیفیسیل» جلوگیری می‌كند (Gorbach و همكاران  سال 1987)

لاكتوباسیلوس دلبروكی  زیر گونه بولگاریكوس (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) 

استرپتوكوكوس سالواریوس زیر گونه ترموفیلوس (Streptococcus salivarius subsp. Thermophilus) 

1- باكتری «ای‌كولای» را خنثی می‌كند (Mitchell و Kenworthy - سال 1976)

2- دام را از عفونت «سالمونلا انتریتیدیس» حفظ می‌كند (Hitchins و همكاران  سال 1985)

3- افزایش ایمنی از راه برانگیختن تولید اینترفرون‌ها (گونه‌ای پادتن اختصاصی) (De Simone و همكاران  سال 1986) و افزایش ایمنی، از راه بالا بردن تراكم ایمونوگلوبین‌ها (Conge و و همكاران  سال 1980) و افزایش ایمنی، از راه فعال سازی «ماكروفاژها» (Perdigon و همكاران  سال 1989)

بیفیدوباكتریوم بیفیدوم (Bifidobacterum bifidum)

1- در جوجه‌های با فلور شناخته شده، بر ضد باكتری‌های پروتئوس ولگاریس و كلبسیلا نیمونیا عمل می‌كند (Timoshko و همكاران  1981)

2- از چسبیدن باكتری «ای‌كولای» به دیواره دستگاه گوارش جلوگیری می‌كند (Bianchi- Salvadori و همكاران  سال 1989)

انتروكوكوس فاسیوم (Enterococcus faecium)

1- از اسهال ناشی از «ای‌كولای» پیشگیری می‌كند (Underdahl و همكاران  سال 1982)

2- فعالیت مواد هضم‌كننده سلولز را در روده كور ماكیان افزایش می‌دهد (Kumpercht وهمكاران  سال 1984)

3- بر ضد باكتری سالمونلا تیفوموریوم در موش عمل می‌كند (Roach و Tannock سال 1980)

آسپرژیلوس اریزا (Aspergillus orizae)

1- تولید را بهبود می‌بخشد.

2- شمار باكتری‌های هضم‌كننده سلولز را بالا می‌برد (Weidmeier و همكاران  سال 1987)

3- آنزیم ویژه شكستن سلولز را برای بهبود هضم الیاف علوفه، تولید می‌كند (Weidmeier و همكاران  سال 1987)

• كاندیدا پینتولوپسی (Candida pintolopesii)

1- به بافت پوششی ترشحی معده می‌چسبد و از اجتماع باكتری‌های بیماری‌زا در سطح دستگاه گوارش جلوگیری می‌كند (Savage و و همكاران  سال 1989)

منبع: نیکوتک


نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
نظر شما با موفقیت ارسال شد.
نظر شما حداکثر تا 24 ساعت آینده بررسی می شود
ارسال نظر
نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نخواهد شد
نظرات به زبانهایی به غیر از زبان فارسی منتشر نخواهد شد
نظرات غیر مرتبط با این خبر منتشر نخواهد شد.
نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
 

عناوین اصلی