حضور جوندگان، عامل اصلی آلودگی تخم‌مرغ‌ها به سالمونلا

به گزارش «سرویس دام، طیور و آبزیان» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ بر اساس گزارشات اولیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده موسوم به FDA، آلودگی جوندگان ساکن در مزارع پرورش طیور تخمگذار این کشور، دلیل اصلی آلودگی بیش از 200میلیون عدد از تخم‌مرغ‌های مرجوعی طی روزهای گذشته بوده است.

به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، فعالیت‌های غیرقابل پذیرش جوندگان در سالن‌های پرورش طیور تخمگذار این کشور و عدم دستیابی تولیدکنندگان به نتایج مناسب در رویه‌های کنترل منجر به رخداد آلودگی شده است. مشکلی که به نظر می‌رسد تا از سال 2017 میلادی بصورت ادامه‌دار وجود داشته است.

بیشتر بدانیم:

مطالعه مقاومت دارویی سالمونلاهای جداسازی شده ازتخم‌مرغ‌های بومی‌شهرستان فسا

10 راهکار تغذیه‌ای جهت مبارزه علیه سالمونلا در سیستم‌های پرورش طیور

بررسی عوامل موثر بر کیفیت در تولید تخم‌مرغ

این سازمان همچنین، شرایط غیربهداشتی کاری پرسنل این مزارع و ضعف تاسیساتی سالن‌های پرورش را نیز در رخداد مشکل یاد شده، بی‌تاثیر ندانسته است.

نتایج کامل این تحقیقات توسط نشریه وال استریت ژورنال منتشر شده است.