اسیدی‌فایر در مرغداری

به گزارش «سرویس اطلاعات دارویی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ استفاده از اسیدی‌فایر Orgacids در موارد زیر و با روش‌های مصرف ارائه شده سهم قابل توجهی در بهبود کیفیت پرورش طیور و جلوگیری از افزایش هزینه‌های اضافی درمان و کاهش قیمت مرغ و تخم‌مرغ دارد:
 

1- میزان مصرف ضدعفونی در دان:

  کیلوگرم در هر تن دان مدت زمان مصرف
مرغ گوشتی 1.5 از یک‌روزگی تا پایان عمر گله
مرغ تخمگذار، مرغ مادر و اجداد 1 در تمام دوران پرورش و تولید
با شروع بیماری ویروسی و مایکوپلاسمایی 2.5 در بدو شروع بیماری برگشت به دز قبل پس از اتمام بیماری

2- اسیدی نمودن دستگاه گوارش طیور

- با اسیدی شدن دستگاه گوارش رشد میکروب‌ها خصوصاً سالمونلا و E.Coli که خواهان محیط قلیایی هستند متوقف می‌شود.

- تلاش میکروب‌ها جهت قلیایی کردن محیط اسیدی باعث از دست دادن انرژی و نابود شدن آن می‌شود.

- ورود اسیدهای آلی به هسته میکروب موجب سلب اجازه تکثیر و در نتیجه کاهش تراکم میکروب‌ها می‌شود.

3- نحوه مصرف اسیدی‌فایر در حذف آلودگی SE و ST و E.Coli

نوع آلودگی کیلوگرم در هر تن دان مدت زمان مصرف
آلودگی SE 1.5 سه هفته
آلودگی ST 2 سه هفته
آلودگی SE و E.Coli 3 نابودی بعد از سه ساعت

بیشتر بدانیم:
اسیدی‌فایرها در خوراک دام و طیور
عفونت میکروبی در مرغان تخم گذار
10 راهکار تغذیه‌ای جهت مبارزه علیه سالمونلا در سیستم‌های پرورش طیور

4- سایر ویژگی‌های غیرقابل چشم‌پوشی در مصرف اسیدی‌فایر

- استفاده از اسیدی‌فایر در دز درمان موجب به حداقل رساندن تلفات حتی در گله درگیر بیماری شده و پس از پشت سر گذاشتن بیماری سریعاً گله به حالت اولیه برمی‌گردد.

- هر نوع اسیدآلی در یک قسمت از دستگاه گوارش عمل می‌کند. مثلاً اسید فرمیک در چینه‌دان و اسید تارتاریک و اسید ارتوفسفوریک در پیش‌معده عمل می‌کنند. درنتیجه در تمامی دستگاه گوارش، تکثیر میکروب‌ها انجام نمی‌شود.

- به عنوان جایگزین آنتی‌بیوتیک تاحدود 40% مصرف آنرا کاهش می‌دهد.

- مصرف این اسیدی‌فایر ارتقاء یافته از یک‌روزگی موجب می‌گردد تا هضم و جذب مواد غذایی خصوصاً کلسیم و فسفر بطور کامل انجام شده، استخوان‌بندی بطور یکنواخت شکل بگیرد و در عین‌حال میکروب‌های بیماری‌زا نتوانند رشد کنند، درنتیجه جوجه‌ها بطور یکنواخت رشد نموده و این یکنواختی بورس جوجه‌ها، باعث یکنواختی تیتر واکسن‌ها و نهایتاً افزایش مقاومت دربرابر بیماری‌های ویروسی را دربردارد به عبارت دیگر مصرف اسیدی‌فایر باعث می‌شود تا نتیجه بهتری از واکسن‌ها بگیرید.

- مصرف اسیدی‌فایر باعث جذب بیشتر مواد مغذی شده، درنتیجه موجب می‌گردد تولید تخم‌مرغ و کیفیت پوسته‌ها بهتر شود.

- رطوبت بستر را به میزان 30% کاهش می‌دهد، در نتیجه میزان گاز آمونیاک را نیز بطور قابل ملاحظه‌ای کاهش داده موجب کاهش بیماری تنفسی و همچنین کاهش تولید تخم‌مرغ‌های کثیف می‌گردد.

- باعث کاهش پشه و مگس و نیز باعث کاهش بوی بد مرغداری می‌گردد.

- بعد از 90 روز مصرف، میزان کلسترول تخم‌مرغ را به مقدار 20% کاهش می‌دهد.

- در گله‌های اجداد، مادر و تخمگذار، علاوه بر کلیه خواص آنتی‌باکتریالی، بدلیل جذب به‌موقع کلسیم و فسفر، موجب بهبود هماهنگی گله‌ها از نظر اسکلت شده، نهایتاً باعث افزایش پیک تولید، تخم‌مرغ‌های با وزن یکنواخت، کاهش پرولاپس و تولید تخم‌مرغ با پوسته‌های صاف و صیقلی و ضخیم‌تر با کمترین بار میکروبی می‌گردد.

Orgacids - Antibacterial Action

مصرف اسیدی فایر در مرغداری

  Orgacids Reduces GIT pH, Increases LAB Counts, Reduces Harmful Bacterial Population and Plasma Cholesterol in Broilers

اسیدی فایر

Orgacids Improving FCR and Body Weight Gain in Broiler and Layer

اسیدی فایر