خمیر مرغ

به گزارش «سرویس دامپزشکی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ به نقل از تابناک؛ معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با مهر با بیان اینکه آزاد سازی استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس با شرایط خاص انجام شده است، اظهارداشت: یکی از این شرایط آن است که خمیرمرغ در سوسیس و  کالباس ۴۰ تا ۶۰‌درصد استفاده شود.

فرهمند صالح‌زاده با بیان اینکه پوشش این فرآورده‌های گوشتی باید زرد رنگ شود، گفت: تولیدکننده باید حتما اظهارکند که در تولید فرآورده خود از خمیرمرغ استفاده کرده است.

وی ادامه داد: کارخانجات وقتی این خمیرمرغ را تولید کردند همان روز باید آن را مورد استفاده قرار دهند، حق نگهداری آن را برای روز بعد ندارند.

معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: سازمان ملی استاندارد، سازمان دامپزشکی و سازمان غذا و دارو ۲ سال ونیم برای روی این موضوع کار کارشناسی انجام داده‌اند.

صالح‌زاده تاکید کرد: بعد از دو سال ونیم بررسی ما به این نتیجه رسیدیم با شرایط فوق استفاده از خمیرمرغ در فرآورده های گوشتی بلامانع است.

وی گفت: در مرحله قصد داریم در کارگاه‌های بسته‌بندی و قطعه‌بندی مرغ تولید خمیرمرغ را بررسی و روی استاندارد آن کار کنیم.

به گفته صالح‌زاده استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی از بیستم خردادماه سال جاری بلامانع است.