تصاویر شگفت انگیز از برداشت عسل زنبور وحشی در نپال

به گزارش «سرویس دام، طیور و آبزیان» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ «با ما به برداشت عسل زنبور وحشی بیایید»؛ این جمله ای است که توریست ها در نپال زیاد با آن برخورد می کنند. یک عکاس به نام Newey Andrew در زمان برداشت عسل، دو هفته به میان بومیان نپال رفته و تصاویر بسیار مهیج و شگفت انگیزی از مراسم برداشت عسل زنبور وحشی را به تصویر کشیده است.
 

تصاویر شگفت انگیز از «برداشت عسل وحشی» در نپال گزارشی از ماکی دام به نقل از تابناک؛ مردم نپال در طول صدها سال از عسل زنبور وحشی کوه های هیمالیا به عنوان غذای معمول و روزمره استفاده می کردند؛ اما امروزه برداشت عسل زنبور وحشی در نپال، یک ابزار برای جذب گردشگران خارجی است. 

عسل های زنبور وحشی بیشتر در قسمت شیب کوه ها قرار گرفته اند وکار برداشت را با سختی مواجه می کنند.

رؤسای قبیله در چیدن عسل ماهرتر از بقیه هستند. آنها جان خود را به خطر می اندازند و با وسایل و ابزارهای ابتدایی از جمله طناب های بافته شده به دست خودشان، سبد و چوب های بلند بامبو به برداشت زنبور عسل می پردازند. احتمال حمله حیوانات وحشی، تابش مستقیم نور خورشید به چشم ها، لغزیدن و...خطر سقوط آنان را افزایش می دهد.

قبل از برداشت عسل آنها مراسم خاصی برگزار می کنند. بومیان نپال برای آرام کردن آنچه خشم خدایان کوه ها می نامند، حیواناتی را قربانی می کنند و به یکدیگر میوه، برنج و گل هدیه می دهند.

برای هر بار برداشت عسل یک تیم راهی کوهستان می شود. یک نفر با ابزارهای خاص بالا می رود و بقیه در پایین کوه با ایجاد دودی غلیظ و هدایت آن به سمت بالا زنبورهای عصبانی را از کندوها دور می کنند تا برداشت عسل به آسانی انجام شود. آنها باید کاملا ساکت باشند تا فرد مورد نظر تعادلش را از دست ندهد. 

عسل های زنبور وحشی کاربرد پزشکی دارند و برای درمان زخم ها مثل معجزه عمل می کنند؛ از این روی، مردم نپال این عسل ها را به قیمت گزاف به فروش می رسانند و ریسک بالای جمع آوری آنها را به جان می خرند.

هر نفر بومی در هر بار بالا رفتن از کوه 20 کیلوگرم عسل جمع آوری می کند.

خوردن عسل در کنار آتش و تهیه چای عسل از سرگرمی های منحصر به فرد مردم نپال است که بسیار به آن علاقه دارند.

برداشت عسل زنبور وحشی
برداشت عسل
Newey Andrew
زنبور عسل وحشی
زنبور عسل
زنبور وحشی
برداشت عسل در نپال
نپال

برچسب ها: