• عوامل مؤثر در تولید و کیفیت پشم شتر

    عوامل مؤثر در تولید و کیفیت پشم شتر

    یکی از محصولات جانبی شتر پشم آن می‌باشد که کاربردهای متعددی دارد بنابراین کیفیت پشم اهمیت بسیاری دارد. عوامل متعددی بر کیفیت پشم تاثیر می‌گذارد که در ادامه بررسی می‌شود.

  • خواص گوشت شتر و روانشناسی مصرف آن

    خواص گوشت شتر و روانشناسی مصرف آن

    از دیرباز مردم شهرنشین خوردن گوشت شتر را کنار گذاشته‌اند زیرا که به غلط معتقد بوده‌اند که گوشت شتر سفت و دیرپز بوده وارزش غذایی چندانی ندارد.

  • روغن کوهان شتر، دارویی از اسرار دنیای خلقت

    روغن کوهان شتر

    مدیر گروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت: روغن کوهان شتر در مصارف گوناگون کاربرد داشته و یکی از اسرار دنیای خلقت محسوب می‌شود.

  • پانزده مزیت و خواص فوق العاده شیر شتر

    شیر شتر

    سازمان ملل متحد شیر شتر را جزو سالم‌ترین شیر حیوانی جهان شمرده است. شیر شتر بخشی اصلی از رژیم غذایی مردم مناطق بیابان‌نشین است و گفته می‌شود خواصی نزدیک به شیر مادر دارد و رفته‌رفته خواص غذایی آن در کل دنیا به رسمیت شناخته می‌شود.

  • خصوصیات کرک و پشم شتر

    واژه کرک بر الیافی اطلاق می‌گردد که بر روی بدن شتر رشد می‌نماید و محققین در مراجع علمی مختلف در این مورد اختلاف نظر دارند برخی آن را پشم شتر CAMEL WOOL و برخی آن را موی شتر CAMEL HAIR نامیده‌اند.

عناوین اصلی