نکات مهم طبقه بندی مواد خوراکی در تغذیه طیور

این کتاب در راستای رشد دانش علمی و کاربردی برای بهره برداری کارشناسان، دانشجویان و سایر علاقمندان و همچنین بهره برداری در دوره های آموزشی مربوطه، به کوشش امیرحسین حبیبیان و در 120 صفحه تدوین شده است.

لزوم ایجاد سازگاری و ارتباط منطقی و پویا در قالب اصول جدید ( تکنولوژی آموزشی ) در ارتقای سطح علمی کاربران در زمینه های گوناگون امری اجتناب ناپذیر است. از این رو تلاش شده که این کتاب در قالب مجموعه ای مدون، اطلاعات علمی را به شکلی کاملاً کاربردی و قابل استفاده برای کاربران تهیه و موضوعات مهم و کلیدی در دسترس خوانندگان قرار بگیرد.

برای تهیه این کتاب می توانید پیام گذاشته و یا با شماره تلفن 09393972664 تماس حاصل فرمایید.


برچسب ها: