ماکی دام

دام، طیور، آبزیان

کد خبر: 411
بازدید: 1296
تاریخ انتشار: ۱۳۹۲/۵/۳۱ ساعت: 1:08:46 PM
کنسانتره

رنگین کمان

این کنسانتره افزوده حاوی مانان الیگوساکارید و برخی اسیدهای آمینه، عصاره های گیاهی (پونه، آویشن، نعناع، مرزنگوش) بوده و با تأثیر گذاری بر قدرت هضم در دستگاه گوارش می تواند موجب حفظ اشتهای قزل آلا در شرایط مختلف تغییرات دمایی گردیده و موجب کاهش طول دوره پرورش و افزایش بازده اقتصادی گردد.

رنگین کمان

به گزارش «سرویس اطلاعات دارویی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ کنسانتره رنگین کمان افزوده حاوی مانان الیگوساکارید و برخی اسیدهای آمینه، عصاره های گیاهی (پونه، آویشن، نعناع، مرزنگوش) بوده و با تأثیرگذاری بر قدرت هضم در دستگاه گوارش می تواند موجب حفظ اشتهای قزل آلا در شرایط مختلف تغییرات دمایی گردیده و موجب کاهش طول دوره پرورش و افزایش بازده اقتصادی گردد.

نیازهای پرورش آبزیان خود را بیابید.

مصرف رشد افزا در ماهیان سرد آبی (قزل آلا) موجب بهبود رشد، افزایش سرعت وزن گیری، بهبود ضریب تبدیل، رفع مسمومیت های احتمالی ناشی از مواد غذایی و حذف عوامل بیماری زای احتمالی در خوراک گردد. همچنین مانان اولیگو ساکارید موجود در این محصول می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن آبزیان پرورشی شده و نیز موجب عدم کلونیزه شدن باکتری‌های بیماری زا در دستگاه گوارشی  آبزیان شود. 

ترکیبات موجود در کنسانتره افزوده رنگین کمان:

پربیوتیک (مانان الیگوساکارید)، عصاره های  گیاهی ( پونه، آویشن، نعناع، مرزنگوش)، اِل کارنیتین، مولتی آنزیم، توکسین بایندر، اسیدهای آمینه (متیونین، لیزین، آرژنین، تریپتوفان، والین، فنیل آلانین، لوسین، ایزو لوسین، ترئونین، سیستئین، پرولین)، گلوتامیک اسید، پانتوتنیک اسید، کریر.

میزان و  روش مصرف:

5 - 4 کیلوگرم در یک تن خوراک

درصورت استفاده با خوراک آماده بصورت سوسپانسیون به خوراک اضافه شود.

در جای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.

هر 5 کیلوگرم از این محصول حاوی 115 - 114 درصد پروتئین و 10400 -  10300 کیلوکالری انرژی می باشد.

وزن : 2 ،5 و10 کیلوگرم


نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
نظر شما با موفقیت ارسال شد.
نظر شما حداکثر تا 24 ساعت آینده بررسی می شود
ارسال نظر
نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نخواهد شد
نظرات به زبانهایی به غیر از زبان فارسی منتشر نخواهد شد
نظرات غیر مرتبط با این خبر منتشر نخواهد شد.
نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*