ماکی دام

دام، طیور، آبزیان

کد خبر: 2651
بازدید: 182
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۹/۲۵ ساعت: 10:09:19 AM
گروه خبری : اخبار » آموزشی

در کارمندانتان بدون هزینه کردن، انگیزه ایجاد کنید

در مرغداری‌تان یک نفر را در نظر بیاورید که انرژی و علاقه او به کار کردن، به تنهایی از مجموع انرژی و علاقه دیگران بیشتر است. آیا این شخص خود شما هستید؟ چرا چنین است؟

ایجاد انگیزه در کارمندان مرغداری

به گزارش «سرویس آموزشی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ چگونه می‌توانید کارمندانتان را وادارید که یک گام اضافه‌تر بردارند، فعال‌تر باشند و کارشان را بیشتر متعلق به خودشان بدانند؟ آیا فراهم کردن بیمه بهداشتی بهتر می‌تواند مؤثر باشد؟ روزهای بیشتر مرخصی با حقوق چطور؟ واقعیت این است که دادن همه این امیتیازها، سبب می‌شود که کارمندان و کارگران شما، نزد شما بمانند، شما را ترک نکنند، اما هیچ انگیزه‌ای برای اینکه کارشان را بهبود ببخشند در آنها ایجاد نمی‌شود.

بسیار خوب، اگر اینها ایجادکننده انگیزه نیستند پس چطور است که برای آنها میهمانی ترتیب بدهید؟ یا این که برای آنان وسایل استفاده از اینترنت تهیه کنید؟ یا کاری بکنید که خوب کار کردن آنها مورد شناسایی قرار بگیرد؟ آیا این کارها و تشویق‌ها در کارمندان انگیزه بالایی ایجاد می‌کند؟ متأسفانه همه اینها نیز «تقویت‌کننده روحیه» هستند که برای بهبود روحیه کارمندان طراحی شده‌اند تا رضایت آنها از کار کردن در مرغداری شما به دست آید.

حقیقت این است که در طبیعت همه افراد، «انگیزه» وجود دارد، و تنها کاری که شما باید انجام بدهید این است که این «انگیزه» را به کار بیاندازید. کاری که شاید برای آن نیازی به پول خرج کردن هم نداشته باشید.

به طور طبیعی، آرزوی انسانی همه مردم، دستیابی به موفقیت، کنترل کردن کاری که انجام می‌دهند و دارا بودن اختیار، خشنود نگه داشتن رئیس خودشان، مورد قدردانی قرار گرفتن برای خوب کار کردنشان، می‌باشد.

برای اینکه از این انگیزه‌های طبیعی کارمندان استفاده کنید باید دو گام بردارید:

گام نخست این که کارهای منفی را که سبب دور نگه داشتن انگیزه طبیعی کارمندان می‌شود از‌بین ببرید. چند مثال از کارهای منفی در زیر می‌آید: 

• وجود انتظارات نامشخص از عملکرد کارمندان

• این که مشخص نباشد رئیس آنها کیست و به چه کسی باید گزارش بدهند.

• بیش از اندازه بودن مقرراتی که باید رعایت کنند.

• مدیریت، به جای بازتاب دادن مسائل فقط انتقاد می‌کند.

• مدیریت، ناکارآمدها را تحمل می‌کند و آنها که خوب کار می‌کنند گمان می‌برند که مورد سوء استفاده قرار گرفته‌اند.

• با کارمندان ناعادلانه رفتار می‌شود.

• از کارمندان بهره کافی برده نمی‌شود.

بیشتر بدانیم:

مدیریت کارکنان مرغداری‌ها

رهنمون‌های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته‌بندی گوشت

در مرغداری‌های آمریکا کارگران مجاز به رفتن به توالت نیستند

گام دوم

گام بعدی این است که آن «انگیزه‌های واقعی» را ایجاد کنید تا همه کارمندان شما را به کارآیی خوب برساند. نمونه‌هایی از «انگیزه‌های واقعی» که به کارمندان کمک می‌کنند تا توان طبیعی آنان را برای سخت کار کردن و لذت بردن از آن برانگیزد در زیر می‌آید:

• آموزش دادن در یک زمینه متفاوت کاری، برای کارگرانی که مدت درازی همه روزه در یک بخش، کار یکنواختی انجام می‌دهند.

• اختیار دادن به کارگران برای انتخاب شیوه انجام کاری که بر عهده دارند، و فراهم کردن اطلاعات برای آنها. مثلاً به کارگران سالن‌ها اجازه بدهید در تصمیم‌گیری برای انتخاب دانخوری که مناسب تغذیه مرغ‌هاست، نظر بدهند.

• کارمندان را برای پذیرش مسئولیت و رهبری درون سازمان تشویق کنید.

• مشوق کارهای گروهی باشید.

• اهداف روشن تعیین کنید و زمینه‌های چالش کردن را برای کارمندان ایجاد کنید.

• زمینه‌های لازم برای تشویق کارمندان فراهم نمایید.

• همواره کارگران خوب و سختکوش را شناسایی کنید.

• معیارهای لازم برای سنجش بهبود کارآیی را تعیین نمایید.

با برداشتن این دو گام، شما می‌توانید خواست طبیعی انسانی را برای دستیابی به بالاترین سطح کارآیی برانگیزید و بهبود بخشید. به یاد داشته باشید که اگر می‌خواهید کارگران یا کارمندانتان را به کار بهتر تشویق کنید باید هر مانعی را که بر سر راه انگیزه طبیعی آنها است از جلوی پا بردارید و فضا را برای «انگیزش واقعی» بازتر کنید.

برگرفته از نوشته: فلیکس سوریانو – مجله آمریکایی دامداران

منبع: نیکوتک


نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
نظر شما با موفقیت ارسال شد.
نظر شما حداکثر تا 24 ساعت آینده بررسی می شود
ارسال نظر
نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نخواهد شد
نظرات به زبانهایی به غیر از زبان فارسی منتشر نخواهد شد
نظرات غیر مرتبط با این خبر منتشر نخواهد شد.
نام:
پست الکترونیک:
نظر:
*
 

عناوین اصلی